Jouw nieuwe keuken razendsnel in huis met Depot Express

Profiteer nu van de snelle levertijden van Keukendepot. Binnen Keukendepot kunnen we je nu ook Depot Express aanbieden. Daardoor kunnen we  jouw compleet nieuwe keuken extra snel produceren én leveren. Al binnen 3 weken! Heb je de keuken dus snel nodig en kun je de keuken zelf (laten) monteren dan is bij Keukendepot een snelle levering geen enkel probleem!

Jouw nieuwe keuken razendsnel in huis met Depot Express

We helpen je graag met inmeten!

Het goed inmeten van de keuken is de meest belangrijkste stap vóór de montage van een keuken. Daar helpen we je natuurlijk graag bij. Daarom krijg je bij Keukendepot, ook wanneer je de keuken zelf monteert of laat monteren, altijd de mogelijkheid aangeboden om jouw keuken door ons in te laten meten. We komen bij je langs en checken of alles wat is uitgetekend ook daadwerkelijk past.

Nooit een bouwpakket

De meest gestelde vraag die we krijgen wanneer onze klanten kiezen voor het zelf monteren van de keuken is hoe deze wordt uitgeleverd. Als bouwpakket of voorgemonteerd? Dat laatste is bij ons altijd het geval. Alle keukenkasten en ladesystemen zijn voorgemonteerd waardoor je de keuken snel en eenvoudig kunt monteren in jouw keukenruimte. Ook het werkblad kan exact op maat worden geleverd, inclusief de uitsparing voor de kookplaat, spoelbak en kraangat.

Toch hulp nodig bij de montage?

We staan voor je klaar. Bijvoorbeeld door middel van een duidelijk stappenplan wat je helpt bij het monteren van je nieuwe keuken. Uiteraard is de keuken ook voorzien van divers aansluitmateriaal die je helpen bij de montage van de diverse keukenonderdelen.

Maak een afspraak

Interesse in een snel leverbare goedkope keuken? Maak dan een afspraak bij een van onze Keukendepot vestigingen. Onze keukenadviseurs adviseren je graag over de mogelijkheden van Depot Express.