Keukenbladen

Een werkblad, ook vaak aanrechtblad genoemd, wordt vaak intensief gebruikt in de keuken. De mate waarin je jouw werkblad gebruikt is bepalend voor het materiaal wat je kiest. Ga je voor onderhoudsvriendelijk en budgetvriendelijk kunststof of kies je voor een stenen werkblad van composiet, graniet of keramiek? Het werkblad is bepalend voor de uitstraling van jouw keuken. Bij Keukendepot vind je dan ook een groot assortiment kunststof en stenen werkbladen. Bekijk hier alvast een greep uit onze collectie. WIl je onze werkbladen graag in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in één van onze showrooms!

Keukenwerkblad vervangen

Is jouw keuken toe aan een opknapbeurt of kan deze wel een opfrisser gebruiken? Dan hoef je niet meteen op zoek naar een nieuwe complete keuken. Door het keukenblad te vervangen en de keukenkasten een nieuw front te geven, krijgt jouw uitgeleefde keuken een enorme oppepper en ziet hij er weer uit als nieuw!

Met de keukenwerkbladen, keukenkasten en keukenfronten van Keukendepot hoeft het renoveren van jouw keuken dus geen dure investering te zijn. Zo vind je bij Keukendepot al een ruime keuze aan keukenbladen vanaf € 76 per meter! 

Op maat voor jou gemaakt!

Bij Keukendepot bieden we keukenbladen op maat, zodat jouw nieuwe aanrechtblad volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen. De keuze voor het soort materiaal dat je gebruikt is hierbij erg belangrijk. Elk type heeft zo zijn voor- en nadelen. Een granieten keukenblad is bijvoorbeeld erg robuust, maar vereist wel meer onderhoud en is gevoeliger voor vlekken en zuren dan composiet of  kunststof, ook wel toplaminaat genoemd. Composieten keukenbladen zijn supersterk, hittebestendig, waterdicht en erg hygiënisch, maar ook vlekgevoeliger. Ben jij op zoek naar een keukenwerkblad met weinig onderhoud? Ga dan voor een kunststof  keukenblad! Met de dessins van tegenwoordig zijn kunststof keukenbladen vaak niet te onderscheiden van een écht houten blad. Ook de populaire beton- of marmerlook is makkelijk te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Goedkope aanrechtbladen

De collectie van Keukendepot bevat een uitgebreid assortiment goedkope keukenbladen van topkwaliteit. Zo is een groot deel van ons assortiment aanrechtbladen al te verkrijgen vanaf €76,- per meter! En dit doet niets af aan de kwaliteit van jouw nieuwe werkblad. Heb je liever een blad met een luxere uitstraling? Ook die vind je bij Keukendepot! Er is veel variatie mogelijk in de kleur en uitstraling van het aanrechtblad. 

Keukenblad kopen?

Wil jij een nieuw keukenblad kopen? Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms of neem contact op met één van onze keukenadviseurs! Zij helpen je graag verder met de juiste aankoop van jouw keukenwerkblad! Weet jij al precies welk keukenblad je wilt hebben? Vraag dan gemakkelijk online een offerte aan!

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.