Keuken met kastenwand

Keukens met losse kastenwanden zijn de laatste jaren enorm populair geworden in de Nederlandse huishoudens. Wij van Keukendepot begrijpen wel waarom! Bovenkastjes worden namelijk steeds minder gekozen, omdat dit een keuken een onrustige of drukke uitstraling in een woonkeuken kan geven. Bovendien biedt een kastenwand lekker veel opbergruimte waarin je bijvoorbeeld al jouw keukenapparatuur op een strakke manier weg kunt werken. Alle keukens die je op onze website ziet zijn leverbaar met losse kastenwanden. Onze keukenadviseurs ontwerpen graag jouw droomkeuken op basis van jouw wensen en ideeën.

3 resultaat resultaten

Ook leverbaar als keuken met kastenwand

25 resultaat resultaten
25 / 33 resultaten

Nieuwe keuken met kastenwand

Een aantal keer in jouw leven komt er een moment dat je toe bent aan een nieuwe keuken. Bijvoorbeeld omdat je een nieuwbouwhuis hebt gekocht dat nog geen keuken heeft. Het kan natuurlijk ook zijn dat een nieuw huis heeft gekocht waarvan de keuken niet naar jouw wens is. Of jouw huidige keuken is gewoon niet meer naar jouw smaak om bepaalde redenen. Dan ben je echt toe aan renovatie. Kortom, allemaal goede redenen voor een nieuwe keuken. Want hoe fijn is het om een heerlijk nieuwe keuken te hebben?!

Met een nieuwe keuken sta je weer open voor goede voornemens. Hierin kun je namelijk jouw plannen waarmaken om eens écht gezond te gaan koken. Of eens vaker diners met vrienden en familie klaar te maken. Met een nieuwe keuken kun je als het ware aan een schone lei beginnen.

Rechte keuken met kastenwand

Als je geen hoekkeuken wil of kán nemen door omstandigheden zoals bijvoorbeeld een grote raampartij of een nis, dan biedt een keuken met losse kastenwand een perfect alternatief. De kastenwand kun jij zo breed maken als je zelf wilt. In de praktijk zien we dat dit vaak 3 á 4 hoge kasten naast elkaar zijn. Je kunt er ook voor kiezen om de kasten in te bouwen zodat deze minder ruimte in beslag nemen. Ideaal voor in kleinere woningen waarbij je de ruimte goed kunt gebruiken!

Als je een kleine keuken hebt, kan een keuken met kastenwand nog steeds perfect passen. Denk dan bijvoorbeeld aan een opstelling waarbij je aan één zijde een rechte keuken maakt met het kook en spoel gedeelte en parallel hieraan de kastenwand maakt waarin je alle apparatuur netjes weg werkt.

Als je wat meer ruimte in jouw keuken hebt, dan kun je ervoor kiezen om naar een open keukenruimte te werken. Door de kastenwand haaks op jouw rechte keuken te plaatsen creëer je dit effect al. Als jij een wat grotere ruimte heeft waardoor de kastenwand wat verder van jouw spoelgedeelte is, moet je wel rekening houden met de keukendriehoek. Dat houdt in dat de afstand tussen jouw fornuis of kookplaat beperkt moet blijven met de spoelbak. Dit is niet alleen vanuit praktisch oogpunt handig, maar ook voor jouw veiligheid.

Eilandkeuken met kastenwand

Door de luxe uitstraling en open effect zijn eilandkeukens de laatste jaren enorm populair geworden. Niet alle keukens zijn geschikt voor een eilandkeuken. Onze keukenadviseurs hebben hier al eerder handige tips over gegeven op ons blog. Een eilandkeuken leent zich perfect voor de combinatie met een keuken kastenwand. Naast het kookeiland kun je ervoor kiezen om een rechte keuken of een kastenwand tegen de wand aan de plaatsen. In geval van de rechte keuken kun je hier het spoelgedeelte in verwerken. Heb jij een kookeiland waarin het spoel én kookgedeelte al verwerkt is? Dan kun je kiezen voor een keuken met apparatenwand. In het gedeelte tegen de wand verwerk je dan al jouw keukenapparatuur zoals een koelkast, de vaatwasser op werkhoogte en bijvoorbeeld een combimagnetron.

Nieuwe keuken van keukendepot

Nieuwe keuken, nieuwe kansen. Dan is het natuurlijk wel fijn als de keuken helemaal naar wens is. Precies de droomkeuken zoals jij die voor ogen hebt met alle gewenste keukenapparaten en die mooie keukenkastjes die je zo graag wil hebben en dat tegen een zacht prijsje. Dat kan bij Keukendepot. Als je een keuken besteld bij Keukendepot, ben jij gegarandeerd van een keuken naar wens. Bezoek gerust eens een van onze showrooms voor meer keukeninspiratie en advies op maat.

Toch op zoek naar een andere keukenopstelling?


Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.

Ervaring van onze
klanten

Kwaliteit en service waar je op kunt bouwen - vraag maar aan onze klanten.