Keuken met kastenwand

Keuken met kastenwand: 27 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
 1. Keukens met kastenwand

 2. Fresno/Tampa
  Fresno/Tampa
  € 2.299,00
 3. Fresno zwart /Arlington Nussbaum donker
  Fresno zwart /Arlington Nussbaum donker
  € 2.399,00
 4. Ook als keuken met kastenwand beschikbaar

 5. Denver Beton grijs / Torrance Alpin wit
  Denver Beton grijs / Torrance Alpin wit
  € 1.149,00
 6. Torrance Kashmir
  Torrance Kashmir
  € 1.299,00
 7. Torrance kashmir
  Torrance kashmir
  € 1.359,00
 8. Toledo Schiefer grijs
  Toledo Schiefer grijs
  € 1.509,00
 9. Elgin Pro zijdegrijs
  Elgin Pro zijdegrijs
  € 1.799,00
 10. Toledo Alpin wit XL
  Toledo Alpin wit XL
  € 1.959,00
 11. Seattle wit hoogglans
  Seattle wit hoogglans
  € 1.995,00
 12. Cinicinnati Alpin wit
  Cinicinnati Alpin wit
  € 1.999,00
 13. Arlington zilvereiken
  Arlington zilvereiken
  € 2.099,00
 14. Lincoln magnolia
  Lincoln magnolia
  € 2.149,00
 15. Keuken Fargo Alpin wit
  Fargo Alpin wit
  € 2.189,00
 16. Stamford zwart beton XL
  Stamford zwart beton XL
  € 2.289,00
 17. Reno hout
  Reno hout
  € 2.299,00
 18. Tampa zwart eiken structuur
  Tampa zwart eiken structuur
  € 2.399,00
 19. Easy Toledo Grafiet Zwart ultramat
  Easy Toledo Grafiet Zwart ultramat
  € 2.399,00
 20. Milwaukee Magnolia supermat
  Milwaukee Magnolia supermat
  € 2.499,00
 21. Lincoln wit
  Lincoln wit
  € 2.695,00
 22. Arlington Wild Eiken/Elgin pro Carbon zwart
  Arlington Wild Eiken/Elgin pro Carbon zwart
  € 2.999,00
 23. Salt lake City
  Salt lake City
  € 2.999,00
 24. Reno Beton grijs
  Reno Beton grijs
  € 3.099,00
 25. Toledo Steengrijs supermat
  Toledo Steengrijs supermat
  € 3.199,00
 26. Las Vegas antraciet/Torrance Angoragrau
  Las Vegas antraciet/Torrance Angoragrau
  € 3.599,00
 27. Charlotte Riet
  Charlotte Riet
  € 3.699,00
 28. Elgin wit glans
  Elgin wit glans
  € 4.399,00
 29. Easytoledo grafietzwart
  Easytoledo grafietzwart
  € 4.599,00

Keuken met kastenwand: 27 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Keukens met losse kastenwanden zijn de laatste jaren enorm populair geworden in de Nederlandse huishoudens. Wij van Keukendepot begrijpen wel waarom! Bovenkastjes zijn namelijk steeds minder populair geworden, omdat dit een keuken een onrustige of drukke uitstraling in een woonkeuken kan geven. Bovendien biedt een kastenwand lekker veel opbergruimte waarin u bijvoorbeeld al uw keukenapparatuur op een strakke manier in weg kunt werken. En dat past dan weer perfect in de trend van open keukens.

Nieuwe keuken met kastenwand

Een aantal keer in uw leven komt er een moment dat u toe bent aan een nieuwe keuken. Bijvoorbeeld omdat u een nieuwbouwhuis heeft gekocht dat nog geen keuken heeft. Het kan natuurlijk ook zijn dat een nieuw huis heeft gekocht waarvan de keuken niet naar uw wens is. Of uw huidige keuken is gewoon niet meer naar uw smaak om bepaalde redenen. Dan ben u echt toe aan renovatie. Kortom, allemaal goede redenen voor een nieuwe keuken. Want hoe fijn is het om een heerlijk nieuwe keuken te hebben?!

Met een nieuwe keuken staat u weer open voor goede voornemens. Hierin kunt u namelijk uw plannen waarmaken om eens écht gezond te gaan koken. Of eens vaker diners met vrienden en familie klaar te maken. Met een nieuwe keuken kunt u als het ware aan een schone lei beginnen.

Rechte keuken met kastenwand

Als u geen hoekkeuken wil of kán nemen door omstandigheden zoals bijvoorbeeld een grote raampartij of een nis, dan biedt een keuken met losse kastenwand een perfect alternatief. De kastenwand kunt u zo breed maken als u zelf wilt. In de praktijk zien we dat dit vaak 3 á 4 hoge kasten naast elkaar zijn. U kunt er ook voor kiezen om de kasten in te bouwen zodat deze minder ruimte in beslag nemen. Ideaal voor in kleinere woningen waarbij u de ruimte goed kunt gebruiken!

Als u een kleine keuken heeft, kan een keuken met kastenwand nog steeds perfect passen. Denk dan bijvoorbeeld aan een opstelling waarbij u aan één zijde een rechte keuken maakt met het kook en spoel gedeelte en parallel hieraan de kastenwand maakt waarin u alle apparatuur netjes weg werkt.

Als u wat meer ruimte in uw keuken heeft, dan kunt u ervoor kiezen om naar een open keukenruimte te werken. Door de kastenwand haaks op uw rechte keuken te plaatsen creëert u dit effect al. Als u een wat grotere ruimte heeft waardoor de kastenwand wat verder van uw spoelgedeelte is, moet u wel rekening houden met de keukendriehoek. Dat houdt in dat de afstand tussen uw fornuis of kookplaat beperkt moet blijven met de spoelbak. Dit is niet alleen vanuit praktisch oogpunt handig, maar ook voor uw veiligheid.

Eilandkeuken met kastenwand

Door de luxe uitstraling en open effect zijn eilandkeukens de laatste jaren enorm populair geworden. Niet alle keukens zijn geschikt voor een eilandkeuken. Onze keukenadviseurs hebben hier al eerder handige tips over gegeven op ons blog. Een eilandkeuken leent zich perfect voor de combinatie met een keuken kastenwand. Naast het kookeiland kunt u ervoor kiezen om een rechte keuken of een kastenwand tegen de wand aan de plaatsen. In geval van de rechte keuken kunt u hier het spoelgedeelte in verwerken. Heeft u een kookeiland waarin het spoel én kookgedeelte al verwerkt is? Dan kunt u kiezen voor een keuken met apparatenwand. In het gedeelte tegen de wand verwerkt u dan al uw keukenapparatuur zoals een koelkast, de vaatwasser op werkhoogte en bijvoorbeeld een combimagnetron.

Nieuwe keuken van Keukendepot

Nieuwe keuken, nieuwe kansen. Dan is het natuurlijk wel fijn als de keuken helemaal naar wens is. Precies de droomkeuken zoals u die voor ogen heeft met alle gewenste keukenapparaten en die mooie keukenkastjes die u zo graag wil hebben en dat tegen een zacht prijsje. Dat kan bij Keukendepot. Als u een keuken besteld bij Keukendepot, bent u gegarandeerd van een keuken naar wens. Bezoek gerust eens een van onze showrooms voor meer keukeninspiratie en advies op maat.

Toch op zoek naar een andere keukenopstelling?

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.