Onze ervaring met
zakelijke projecten

Keukendepot is een landelijk opererende keukenleverancier die zich naast particuliere keukens ook heeft gespecialiseerd in het verzorgen van keukenprojecten voor de zakelijke markt. Binnen onze organisatie ligt er veel ervaring in de inrichting van project keukens voor klein- en grootschalige projecten, zoals:

  • Appartementencomplexen
  • Nieuwbouwprojecten
  • Verbouwingsprojecten
  • Projecten in de recreatiesector
  • Zorgcentra
  • Sportcomplexen
  • Huisartsenpraktijken
  • Opleidingscentra

 

Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers, projectontwikkelaars, makelaars en woningstichtingen, maar ook ZZP’ers die binnen hun klantenportefeuille zoeken naar een betrouwbare zakenpartner. Door onze landelijke dekking kunnen onze opdrachtgevers gebruik maken van onze showroomfaciliteiten en terugvallen op de deskundige keukenadviseurs voor de begeleiding en realisatie van jouw project.

Zakelijke mogelijkheden Keukendepot

Het assortiment van Keukendepot bestaat uit een zeer ruim en gevarieerd aanbod van keukens, keukenkasten, werkbladen en inbouwapparatuur. Onze keukenmeubelen, voorzien van 10 jaar garantie en Ecolabel, zijn van Duitse topkwaliteit en volledig voorgemonteerd, zodat snelle en foutloze montage is gegarandeerd. Keukendepot levert op maat gemaakte inbouwkeukens die via een 3D computeranimatie, eventueel aangevuld met technische tekeningen en installatieschema’s, altijd vrijblijvend zijn aan te vragen via een offerte. Tevens zijn wij ook de juiste partner voor keukenrenovaties waarbij inbouwapparatuur, werkbladen of keukenkasten verrassend snel kunnen worden geleverd.

Vragen over projectkeukens?

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact onze opdrachtgevers te ontzorgen en komen dan ook graag met jou in contact om mogelijkheden in samenwerking te bespreken. Voor verdere inlichtingen en/of vragen kun je contact opnemen met één van onze vestigingen in jouw buurt of via de centrale organisatie in Etten-Leur.

Contactgegevens

Keukendepot Nederland BV
De heer J.A. Pleijte
Postbus 538
4870 AM Etten-Leur

E. info@keukendepot.nl
T. 076 – 579 41 43 
M. 06 – 10 939 686