1. De functionaliteiten van een rechte keuken

  De functionaliteiten van een rechte keuken

  Heb je voor het eerst een huis gekocht? Ga je binnenkort verhuizen? Of is de keuken in je huidige woning toe aan vervanging? De keuze voor een (nieuwe) keuken kan best lastig zijn. Voordat je start met het uitkiezen van een kleur, het materiaal en de apparatuur van jouw keuken komt eerst het type keuken om de hoek kijken. Een hoekkeuken, een eilandkeuken of een rechte keuken... De mogelijkheden zi..

 2. De eilandkeuken, favoriet van velen

  De eilandkeuken, favoriet van velen

  Hot and happening, dat zijn ze. Eilandkeukens zijn de laatste jaren ontzettend in opkomst en zijn inmiddels al niet meer weg te denken uit de keukenwereld. Menig huishouden heeft thuis een soortgelijke keukenindeling. En dat begrijpen wij goed, want het geeft je interieur een ontzettend luxe uitstraling! Wie bij een eilandkeuken meteen denkt aan hoge kosten heeft het mis; ook dit type keuken kan ..

 3. Eilandkeukens: Waar moet je op letten?

  Eilandkeukens: Waar moet je op letten?

  Eilandkeukens behoren inmiddels tot een van de meest populaire keukenopstellingen in Nederlandse huishoudens. Niet zo gek, want naast de luxe uitstraling betrek je met een eilandkeuken jouw keuken bij de huiskamer. Een kookeiland leent zich, naast koken, namelijk ontzettend goed om aan te lezen, te werken of gezellig te kletsen met familie of vrienden. Zo hoeft je nooit meer alleen in de keuken te..

 4. Tips voor een matzwarte keuken

  Tips voor een matzwarte keuken

  Matzwart is het nieuwe wit. De hoogglans witte keuken is al lange tijd erg populair bij keukenkopers. En terecht, een witte keuken past in elk interieur en oogt rustig en fris. De laatste tijd zien we echter de donkere of zwarte keuken steeds meer aan populariteit winnen en dan met name de matzwarte keuken. Evenals een witte keuken is een zwarte keuken tijdloos. Dat is prettig want een nieuwe keu..

 5. Inspiratie voor bijkeukens

  Inspiratie voor bijkeukens

  Een bijkeuken wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Alle ondersteunende huishoudelijke taken worden door veel huishoudens dan ook in deze handige ruimte uitgevoerd. Echter maakt dit het wel lastig om een bijkeuken efficiënt in te delen. Niet iedereen heeft evenveel ruimte te benutten. Waar moet u alles laten? En hoe kunt u het er óók nog eens geordend uit laten zien..

 1. Zelfbouw keuken: jouw nieuwe favoriete keuken

  Zelfbouw keuken: jouw nieuwe favoriete keuken

  De keuken is vaak het middelpunt van het huis. Het is een ruimte voor ontmoeting, waar gerelaxed wordt en waar de lekkerste maaltijden worden bereid. Dat maakt dat de keuken een belangrijke plaats is. Een plek die moet aansluiten bij jouw wensen qua functionaliteit, maar die vooral ook mooi moet zijn en moet matchen met de rest van het interieur. Bij Keukendepot stel je jouw nieuwe keuken helemaa..

 2. Keukenplanner: ontwerp jouw eigen keuken

  Keukenplanner: ontwerp jouw eigen keuken

  De zoektocht naar een nieuwe keuken gaat van start. Maar waar moet je beginnen? Het uitzoeken van een keuken die volledig naar jouw smaak is kan ontzettend lastig zijn. Om het maar niet te hebben over hoe de keuken staat in de rest van je interieur en of het wel echt dé match is die jij voor ogen hebt. En wat is de beste plaats voor de oven? Waar plaats je de vaatwasser? Allemaal vragen wa..

 3. Keukentrend! De industriële keuken

  Keukentrend! De industriële keuken

  Hou jij van een stoer interieur en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Denk dan eens aan de zogenaamde industriële keuken. Deze keukentrend zien we al een paar jaar en is nog steeds erg populair. Wat houdt deze keukenstijl in en hoe kies je een keuken in deze stoere stijl? We hebben een aantal kenmerken en handige weetjes voor je op een rij gezet. Waar komt de industriële keukentre..

 4. Inspiratie voor een kleine keuken

  Inspiratie voor een kleine keuken

  Als je enkel een kleine ruimte beschikbaar hebt is het inrichten van een keuken soms een uitdaging. je wilt natuurlijk een praktische indeling, maar jouw keuken moet er uiteraard ook gewoon goed uit zien! In deze blog delen wij een aantal handige tips, zodat je ook van een paar vierkante meter toch een stijlvolle kleine keuken kunt maken - met veel opbergruimte én genoeg kook- en werkruimte..

 5. Keukenopstelling kiezen

  Keukenopstelling kiezen

  Je hebt de knoop doorgehakt en eindelijk de keuze gemaakt om een nieuwe keuken te kopen. Of je gaat in een nieuw huis wonen waar je natuurlijk ook gelijk jouw droomkeuken in wil plaatsen. Er zijn verschillende zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een nieuwe keuken uitzoekt. Een van de belangrijkste punten is misschien wel de opstelling. Want wat is nou de beste opstelling voor jouw dr..