1. Eilandkeukens: Waar moet u op letten?

  Eilandkeukens: Waar moet u op letten?

  Eilandkeukens behoren inmiddels tot een van de meest populaire keukenvormen in Nederlandse huishoudens. Niet zo gek, want naast de luxe uitstraling betrekt u met een eilandkeuken uw keuken bij de huiskamer. Het kookeiland leent zich (naast koken) namelijk ontzettend goed om aan te lezen, te werken of gezellig te kletsen met uw gasten. Zo hoeft u nooit meer alleen in de keuken te staan! Helaas is n..

 2. Ideale indeling hoekkeukens? Onze keukenexperts helpen!

  Ideale indeling hoekkeukens? Onze keukenexperts helpen!

  De hoekkeuken (ook wel L-keuken genoemd) is misschien wel de meest voorkomende keuken in Nederlandse huishoudens. En dat is natuurlijk niet zomaar. Een keuken in deze vorm brengt namelijk enorm veel ruimtelijke voordelen met zich mee. Zo neemt een hoekkeuken beduidend minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een eilandkeuken of U-keuken, terwijl u niets inlevert op de bergruimte door de extra kast..

 3. Geen bouwpakket bij Keukendepot

  Geen bouwpakket bij Keukendepot

  De kasten en lades van Keukendepot worden altijd compleet voorgemonteerd geleverd, u kunt dus direct aan de slag met het plaatsen van de keuken. Dit scheelt veel tijd en ergernissen. Buiten het voordeel dat de keuken kasten kant en klaar worden geleverd beschikken de kasten ook over: Deur demping Stelpoten Grepen Plinten Soft Close Metalen lades Bij het kopen van keuken kasten kunt u ..

 4. Direct uw keukenprijs berekenen, dat kan bij Keukendepot!

  Direct uw keukenprijs berekenen, dat kan bij Keukendepot!

  Met onze Keukendepot prijslijst kunt u heel eenvoudig zelf uw keuken samenstellen en berekenen. Geen ondoorzichtige prijsberekeningen, maar gewoon prijzen per keukenonderdeel. U kiest eerst uw frontuitvoering. Wilt u een front uitgevoerd met een mat, glans of decor oppervlak? De prijs van de keukenkasten worden namelijk bepaalt door het soort keukenfront. Neem bijvoorbeeld front KD.351.NO. Uitgev..

 1. Keukenblad onderhouden: Hoe blijft uw graniet, composiet & kunststof keukenblad mooi?

  Keukenblad onderhouden: Hoe blijft uw graniet, composiet & kunststof keukenblad mooi?

  U bent zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken. En daar hoort natuurlijk een prachtig keukenblad bij. Ook na aankoop moet deze er natuurlijk mooi uit blijven zien. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw keukenblad er tiptop uit blijft zien? Kost het onderhouden van mijn keukenblad veel tijd? Hoeveel tijd u kwijt bent met het onderhouden van uw keukenblad is afhankelijk van de keuze in materiaal. A..

 2. Hoe kiest u het juiste keukenblad?

  Hoe kiest u het juiste keukenblad?

  Hoe kiest u het juiste keukenblad? Het werkblad of aanrechtblad is één van de belangrijkste plekken in uw keuken. U brengt aan het aanrecht behoorlijk wat uurtjes door. Daarnaast omvat het werkblad een groot deel van de keuken en is hierdoor erg bepalend voor de uitstraling . Het is dan ook belangrijk om een werkblad te kiezen wat past bij het design van uw keuken. Zo behoudt uw keu..

 3. Apparatenleverancier Beko sponsort FC Barcelona

  Apparatenleverancier Beko sponsort FC Barcelona

  Beko is officieel Premium Partner van FC Barcelona. Beko ondertekende een vierjarig sponsorcontract bij de start van het voetbalseizoen van 2014/15, dat doorloopt tot het einde van het seizoen 2017/18. Het is een wereldwijd samenwerkingsverband waarbij het logo van Beko te zien is op de mouw van de tenues. De sponsoring tussen Beko en FC Barcelona wordt geactiveerd door middel van een nieuwe ca..