1. Hoe kiest u het juiste keukenblad?

  Hoe kiest u het juiste keukenblad?

  Hoe kiest u het juiste keukenblad? Het werkblad of aanrechtblad is één van de belangrijkste plekken in uw keuken. U brengt aan het aanrecht behoorlijk wat uurtjes door. Daarnaast omvat het werkblad een groot deel van de keuken en is hierdoor erg bepalend voor de uitstraling . Het is dan ook belangrijk om een werkblad te kiezen wat past bij het design van uw keuken. Zo behoudt uw keu..

 2. Apparatenleverancier Beko sponsort FC Barcelona

  Apparatenleverancier Beko sponsort FC Barcelona

  Beko is officieel Premium Partner van FC Barcelona. Beko ondertekende een vierjarig sponsorcontract bij de start van het voetbalseizoen van 2014/15, dat doorloopt tot het einde van het seizoen 2017/18. Het is een wereldwijd samenwerkingsverband waarbij het logo van Beko te zien is op de mouw van de tenues. De sponsoring tussen Beko en FC Barcelona wordt geactiveerd door middel van een nieuwe ca..

 1. Geen bouwpakket bij Keukendepot

  Geen bouwpakket bij Keukendepot

  De kasten en lades van Keukendepot worden altijd compleet voorgemonteerd geleverd, u kunt dus direct aan de slag met het plaatsen van de keuken. Dit scheelt veel tijd en ergernissen. Buiten het voordeel dat de keuken kasten kant en klaar worden geleverd beschikken de kasten ook over: Deur demping Stelpoten Grepen Plinten Soft Close Metalen lades Bij het kopen van keuken kasten kunt u ..

 2. Direct uw keukenprijs berekenen, dat kan bij Keukendepot!

  Direct uw keukenprijs berekenen, dat kan bij Keukendepot!

  Met onze Keukendepot prijslijst kunt u heel eenvoudig zelf uw keuken samenstellen en berekenen. Geen ondoorzichtige prijsberekeningen, maar gewoon prijzen per keukenonderdeel. U kiest eerst uw frontuitvoering. Wilt u een front uitgevoerd met een mat, glans of decor oppervlak? De prijs van de keukenkasten worden namelijk bepaalt door het soort keukenfront. Neem bijvoorbeeld front KD.351.NO. Uitgev..