1. Rechte keukens: de belangrijkste voordelen!

  Rechte keukens: de belangrijkste voordelen!

  Nog altijd is de rechte keuken de meest voorkomende keuken in Nederlandse huishoudens. En dat begrijpen wij wel. Door de vele uitvoeringen die mogelijk zijn, past dit type keuken namelijk uitstekend in zowel kleine als grote ruimtes. Naast de veelzijdigheid van deze keukenopstelling biedt een rechte keuken nog meer voordelen. We lichten ze hieronder aan u toe! Rechte keukens bieden ruimtelijke vo..

 2. De voordelen van Keukendepot!

  De voordelen van Keukendepot!

  Een nieuwe keuken kopen of uw bestaande keuken renoveren doet u niet elke dag. U wilt zich daarom goed voorbereiden, maar het aanbod in keukens is erg groot. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Bij Keukendepot begrijpen we dat en helpen we u graag bij het uitkiezen van uw nieuwe keuken. Onze keukencollectie is overzichtelijk en zeer scherp geprijsd. Bij ons krijgt u direct de laagste prij..

 3. Keukenblad onderhouden: Hoe blijft uw graniet, composiet & kunststof keukenblad mooi?

  Keukenblad onderhouden: Hoe blijft uw graniet, composiet & kunststof keukenblad mooi?

  U bent zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken. En daar hoort natuurlijk een prachtig keukenblad bij. Ook na aankoop moet deze er natuurlijk mooi uit blijven zien. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw keukenblad er tiptop uit blijft zien? Kost het onderhouden van mijn keukenblad veel tijd? Hoeveel tijd u kwijt bent met het onderhouden van uw keukenblad is afhankelijk van de keuze in materiaal. A..

 4. Hoe kiest u het juiste keukenblad?

  Hoe kiest u het juiste keukenblad?

  Hoe kiest u het juiste keukenblad? Het werkblad of aanrechtblad is één van de belangrijkste plekken in uw keuken. U brengt aan het aanrecht behoorlijk wat uurtjes door. Daarnaast omvat het werkblad een groot deel van de keuken en is hierdoor erg bepalend voor de uitstraling . Het is dan ook belangrijk om een werkblad te kiezen wat past bij het design van uw keuken. Zo behoudt uw keu..

 5. Direct uw keukenprijs berekenen, dat kan bij Keukendepot!

  Direct uw keukenprijs berekenen, dat kan bij Keukendepot!

  Met onze Keukendepot prijslijst kunt u heel eenvoudig zelf uw keuken samenstellen en berekenen. Geen ondoorzichtige prijsberekeningen, maar gewoon prijzen per keukenonderdeel. U kiest eerst uw frontuitvoering. Wilt u een front uitgevoerd met een mat, glans of decor oppervlak? De prijs van de keukenkasten worden namelijk bepaalt door het soort keukenfront. Neem bijvoorbeeld front KD.351.NO. Uitgev..

 1. Keukenapparatuur in 2018: vier onmisbare trends!

  Keukenapparatuur in 2018: vier onmisbare trends!

  Keukentrends, ieder jaar worden we er weer mee verrast. In alle branches worden de verwachtingen voor het jaar uitgesproken en de ene trend is nog leuker dan de andere. Ook in de branche van keukenapparatuur zien we ieder jaar een hoop leuke, opvallende trends die we u niet willen onthouden. Daarom hebben onze keukenexperts de belangrijkste trends op het gebied van keukenapparatuur voor u op een r..

 2. Eilandkeukens: Waar moet u op letten?

  Eilandkeukens: Waar moet u op letten?

  Eilandkeukens behoren inmiddels tot een van de meest populaire keukenvormen in Nederlandse huishoudens. Niet zo gek, want naast de luxe uitstraling betrekt u met een eilandkeuken uw keuken bij de huiskamer. Het kookeiland leent zich (naast koken) namelijk ontzettend goed om aan te lezen, te werken of gezellig te kletsen met uw gasten. Zo hoeft u nooit meer alleen in de keuken te staan! Helaas is n..

 3. Ideale indeling hoekkeukens? Onze keukenexperts helpen!

  Ideale indeling hoekkeukens? Onze keukenexperts helpen!

  De hoekkeuken (ook wel L-keuken genoemd) is misschien wel de meest voorkomende keuken in Nederlandse huishoudens. En dat is natuurlijk niet zomaar. Een keuken in deze vorm brengt namelijk enorm veel ruimtelijke voordelen met zich mee. Zo neemt een hoekkeuken beduidend minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een eilandkeuken of U-keuken, terwijl u niets inlevert op de bergruimte door de extra kast..

 4. Geen bouwpakket bij Keukendepot

  Geen bouwpakket bij Keukendepot

  De kasten en lades van Keukendepot worden altijd compleet voorgemonteerd geleverd, u kunt dus direct aan de slag met het plaatsen van de keuken. Dit scheelt veel tijd en ergernissen. Buiten het voordeel dat de keuken kasten kant en klaar worden geleverd beschikken de kasten ook over: Deur demping Stelpoten Grepen Plinten Soft Close Metalen lades Bij het kopen van keuken kasten kunt u k..