Afzuigkappen

Bij een nieuwe keuken hoort natuurlijk een goede afzuigkap. Een afzuigkap zorgt er immers niet alleen voor dat de kooklucht weggezogen wordt, maar vangt ook het vocht en het vet op wat tijdens het koken vrijkomt. Bij Keukendepot heb je, naast ons ruime aanbod aan keukens, ook een ruim assortiment aan afzuigkappen. En door dat brede assortiment vind je bij ons altijd een afzuigkap die past bij jouw keuken én jouw smaak!

40 / 57 resultaten

Ons assortiment afzuigkappen

Bij de keuze voor een nieuwe afzuigkap, moet je allereerst nadenken over hoe u de afzuigkap installeert. Het assortiment afzuigkappen van Keukendepot bevat onder andere:

  • Inbouw afzuigkappen
  • Onderbouw afzuigkappen
  • Geïntegreerde afzuigkappen
  • Plafond afzuigkappen
  • Wand afzuigkappen
  • Eiland afzuigkappen
  • Vlakscherm afzuigkappen

Inbouw afzuigkap

Een inbouw afzuigkap is ideaal wanneer je zo min mogelijk van de afzuigkap wilt zien. Deze afzuigkap wordt namelijk in zijn geheel weggewerkt, waardoor deze ideaal is voor bijvoorbeeld landelijke keukens!

Onderbouw afzuigkap

Ben jij op zoek naar een goedkope oplossing voor jouw afzuigkap? Ga dan voor een onderbouw afzuigkap! De afzuigkap wordt onder een bovenkast in de keuken gemonteerd. Ten opzichte van een wandschouw is dit type afzuigerkap subtieler weggewerkt. Uiteraard is deze wel beter zichtbaar dan de inbouw variant.

Geïntegreerde afzuigkap

Wil jij dat de afzuigkap naadloos aansluit bij het design van jouw keuken? Dan is de geïntegreerde afzuigkap wellicht iets voor jou! Een geïntegreerde afzuigkap wordt namelijk tussen twee keukenkastjes gemonteerd en gaat schuil achter een uitklapbaar keukenkastje. Hierdoor zie jij de afzuigkap alleen wanneer je hem tijdens het koken uitgeklapt hebt. 

Plafond afzuigkap

Een plafond afzuigkap is een variant van de inbouwunit, speciaal gemaakt om in het plafond te verwerken. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor bijvoorbeeld een eilandkeuken, zodat het strakke design van deze keuken niet verloren gaat. Maar ook in andere strakkere of minimalistische keukenvormen past deze afzuigkap uitstekend.

Wand afzuigkap

Misschien wel de meest populaire afzuigkap is de wandafzuigkap. Deze afzuigkap typeert zich door het zichtbare afvoerkanaal dat aan de wand bevestigt is. Omdat dit kanaal zo goed zichtbaar is, moet de wandschouw dus ook goed bij het design van uw keuken passen.

Eiland afzuigkap

Heb jij een kookeiland in jouw keuken? Kijk dan zeker eens naar onze eiland afzuigkappen. Omdat eilandkeukens vaak erg modern & trendy zijn, sluiten onze eilandschouwen naadloos aan op dit moderne design.

Vlakscherm afzuigkappen

De uitschuifbare vlakscherm afzuigkappen worden weggewerkt in de bovenkast en zijn, net als de inbouwvariant, ideaal als je zo min mogelijk wilt terugzien van de kap. Wanneer de afzuigkap gebruikt moet worden, kun jij hem heel gemakkelijk uitschuiven en wanneer je klaar bent met koken schuif je hem net zo makkelijk weer in. 

Goedkope afzuigkappen van Keukendepot

Dat een afzuigkap niet duur hoeft te zijn, bewijst het assortiment van Keukendepot. Bij ons vind je namelijk een ruim assortiment aan goedkope afzuigkappen! Je vindt bij ons al een afzuigkap voor €69-,! Toch liever een duurdere & geavanceerdere afzuigkap? Ook die vind jij bij Keukendepot. Goed om te weten: je vindt in ons assortiment uitsluitend kwalitatief goede afzuigkappen van topmerken. Zo heb jij de keuze uit verschillende afzuigkappen van Beko, Etna, Exquisit, Indesit en Leisure. Betrouwbare merken met pure kwaliteitsproducten!

Benieuwd naar de specificaties van de afzuigkappen in de verschillende prijsranges? Bekijk de productpagina’s of kom eens langs in één van onze vestigingen!

Meer informatie nodig?

Heb je nog meer informatie nodig over jouw nieuwe afzuigkap? Onze keukenexperts helpen je graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen!

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.