Bijkeukens

Heb jij een extra ruimte bij, of in de buurt van jouw keuken? Zou je deze ruimte graag wat beter benutten? Denk dan eens aan een bijkeuken! Droom jij van een mooie bijkeuken waarin je alle spullen kwijt kunt die je niet in je keuken wilt hebben? Ook voor een betaalbare bijkeuken ben je bij Keukendepot aan het juiste adres. Je kunt jouw bijkeuken helemaal naar wens samenstellen. Onze keukenadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

 

De voordelen van een bijkeuken

Een bijkeuken biedt een hoop voordelen. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Creëer extra opbergruimte

Een bijkeuken levert je vooral extra opbergruimte op en biedt plaats om huishoudelijke apparaten en spullen uit het zicht maar binnen handbereik op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan de wasmachine en/of wasdroger. Deze werk je keurig weg in onze ombouwkasten. Op de bijbehorende legplanken is er ruimte voor wasmiddelen en op het uitrekelement onder de wasmachine plaats je de wasmand om de wasmachine in- en uit te laden. Ook de strijkplank en strijkbout zijn ideaal om op te bergen in een bijkeuken. Rondslingerende schoenen, laarzen, een veger en blik en de stofzuiger, al deze spullen geef je een vaste plek in jouw bijkeuken. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimd huis maar ook voor een opgeruimd hoofd.

Jouw ideale bijkeuken op maat

Iedere ruimte is anders, net als jouw wensen bij een bijkeuken. Je wilt de beschikbare ruimte natuurlijk zo optimaal mogelijk benutten en jouw spullen efficiënt opbergen. Daarom kun je bij Keukendepot jouw bijkeuken helemaal naar wens samenstellen. Wil je graag een aparte bezemkast in jouw bijkeuken, een spoelbak, of juist niet. Het kan allemaal. Onze keukenadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Samen brengen we de ruimte en mogelijkheden in kaart, we tekenen een ontwerp en kiezen de kasten en de kleur. Ook in kleur zijn er tal van mogelijkheden. Ons bijkeuken programma is in heel veel frontkleuren leverbaar.

De stijl van jouw keuken in de bijkeuken

Doordat we jou met ons bijkeukenprogramma kunnen voorzien van allerlei verschillende kleuren kun je jouw bijkeuken mooi laten aansluiten bij de uitstraling van jouw keuken. Het is zelfs mogelijk om de bijkeuken in hetzelfde materiaal en dezelfde kleur te laten uitvoeren. De stijl van jouw woning trek je zo mooi door.

Ervaring van onze
klanten

Kwaliteit en service waar je op kunt bouwen - vraag maar aan onze klanten.