(Combi) Magnetrons

Een combimagnetron is ideaal wanneer je snel maaltijden wilt verwarmen maar ook wilt kunnen grillen en/of bakken. Wij hebben een ruim assortiment goedkope combimagnetrons in verschillende prijsklassen. Van een eenvoudig model met basisfuncties om te ontdooien, verwarmen en te bakken tot modellen met stoomfunctie en alles erop en eraan. In RVS of in vollledig zwarte uitvoeringen. Alles is mogelijk! Bekijk op deze pagina ons uitgebreide aanbod goedkope magnetrons. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bel of kom langs en laat je vrijblijvend adviseren.

Inbouw van een goedkope combimagnetron

Alle combimagnetrons binnen ons aanbod kunnen gemakkelijk ingebouwd kunnen worden. Dat kan in jouw huidige keuken, maar ook als je op zoek bent naar een complete nieuwe keuken van Keukendepot. 

Heb je vragen omtrent de mogelijkheden van het inbouwen van een magnetron? Onze adviseurs helpen jou graag verder in één van onze vestigingen. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen voor dergelijke vragen.

Goedkope magnetrons

In vrijwel elke nieuwe keuken wordt tegenwoordig wel een magnetron geplaatst. Hoewel dit in het merendeel van de gevallen een combimagnetron betreft, zien we dat er ook nog best veel mensen zijn die kiezen voor een gewone goedkope magnetron. Met name als er meerdere apparaattypes in een keuken worden geplaatst, zoals een combi-oven of heteluchtoven kan er nog wel eens worden gekozen voor een aparte magnetron.

Naast de goedkope inbouwmagnetron is er ook nog de vrijstaande magnetron die op het keukenblad wordt geplaatst. Een goedkope magnetron (oven) wordt met name gebruikt voor het ontdooien van diepgevroren etenswaren of het opwarmen van kant en klare maaltijden.

Keukendepot vindt het belangrijk dat je niet te veel hoeft te betalen voor een mooie, stijlvolle keuken. Een combimagnetron maakt daar in veel keukens onderdeel van uit. Daarom hebben wij de beste goedkope magnetrons voor jou geselecteerd die helemaal passen binnen jouw keuken. 

Magnetron inbouwen?

Alle combimagnetrons in ons assortiment dienen ingebouwd te worden in jouw keuken voor een strakke en moderne afwerking. Wij weten dat het inbouwen van een magnetron niet voor iedereen weggelegd is. Daarom staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze goedkope magnetrons? Kom eens langs in één van onze winkels voor een persoonlijk gesprek met onze specialisten of neem contact op via het contactformulier!

Goedkope Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.