(COMBI) MAGNETRONS

Een combimagnetron is ideaal wanneer je snel maaltijden wilt verwarmen maar ook wilt kunnen grillen en/of bakken. Wij hebben een ruim assortiment combimagnetrons in verschillende prijsklassen. Van een eenvoudig model met basisfuncties om te ontdooien, verwarmen en te bakken tot modellen met stoomfunctie. In RVS en in vollledig zwarte uitvoeringen. Bekijk hier ons aanbod. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bel of kom langs en laat je vrijblijvend adviseren.

Combimagnetron inbouw

Alle combimagnetrons binnen ons aanbod kunnen gemakkelijk ingebouwd kunnen worden. Dat kan in jouw huidige keuken, maar ook als je op zoek bent naar een complete nieuwe keuken van Keukendepot. 

Heb jij vragen omtrent de mogelijkheden van het inbouwen van een magnetron? Onze adviseurs helpen jou graag verder bij een van onze vestigingen. Uiteraard kun jij ook altijd contact met ons opnemen voor dergelijke vragen.

Goedkope magnetrons

Keukendepot vindt het belangrijk dat je niet te veel hoeft te betalen voor een mooie, stijlvolle keuken. Een combimagnetron maakt daar in veel  keukens onderdeel van uit. Daarom hebben wij de beste magnetrons voor jou geselecteerd voor een betaalbare prijs. 

Magnetron inbouwen?

Alle combi-magnetrons in ons assortiment dienen ingebouwd te worden in jouw keuken voor een strakke en moderne afwerking. Wij weten dat het inbouwen van een magnetron niet voor iedereen weggelegd is. Daarom staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in één van onze winkels voor een persoonlijk gesprek met onze specialisten of neem contact op via het contactformulier !

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.