Vakkundige montage

Ziet je er tegenop of heb je geen tijd, laat jouw keuken dan monteren door één van de door ons geselecteerde montagebedrijven in jouw regio. Deze vakkundige monteurs zijn bekend met de producten van Keukendepot en nemen graag jouw zorg uit handen. Voorafgaand aan de montage komen zij eerst persoonlijk bij je langs en bekijken de situatie van jouw woning, zodat er geen problemen ontstaan tijdens het monteren.

Het is leuk om te weten dat jouw keuken al binnen vijf weken afgeleverd kan worden en in één dag gebruiksklaar in jouw woning kan staan. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden die met het plaatsen van de keuken gemoeid zijn. Alle keukenonderdelen zijn in folie verpakt en verstevigd met kartonranden, zodat jouw droomkeuken zonder schade bij je wordt afgeleverd. Wil je zelf jouw keuken monteren, dan is het fijn te weten dat de kasten en binnenindelingen al gemonteerd zijn in onze fabriek. Deze worden dus kant en klaar bij je geleverd. Ook het afstellen van de stelpoten en het monteren van de kastdeuren moet geen probleem zijn.

Vakkundige montage

Of je het nu zelf doet of laat doen, bij Keukendepot is de montage geen probleem. Bij aankoop van een keuken kun je jouw keuken laten plaatsen en monteren door het montageteam van de Keukendepot vestiging of door Keukendepot geselecteerde montagebedrijven in jouw regio. Deze bedrijven zijn bekend met Keukendepot en plaatsen al jaren tot volle tevredenheid keukens bij onze klanten. 

Zelf monteren

Indien je zelf jouw keuken wil plaatsen en monteren, is het fijn te weten dat alle kasten zijn voor gemonteerd. Door het bijgeleverde montageboek en basismontagepakket (schroeven, strippen, plintklemmetjes, etc) moet het plaatsen van de keuken geen problemen opleveren. 

Je kunt alle montageprocedures rustig nalezen in onze uitgebreide Nederlandstalige handleiding. Deze ontvang je bij jouw bestelling samen met een basismontagepakket (schroeven, strippen en plintklemmetjes etc.)