Vakkundige (zelf)montage

Wil je jouw nieuwe keuken zelf plaatsen en monteren dan is het fijn te weten dat alle keukenkasten al zijn voorgemonteerd.De montageprocedure staat duidelijk beschreven in de uitgebreide Nederlandstalige handleiding die met jouw nieuwe keuken wordt meegeleverd. Op deze pagina kun je onze montage handboeken ook alvast downloaden en de montagevideo bekijken zodat je al goed voorbereid bent.

Checklist voor de plaatsing van jouw nieuwe keuken

Bereid jouw keukenruimte optimaal voor op de plaatsing van jouw nieuwe keuken met deze handige video van Keukendepot!
 

Jouw keuken eenvoudig zelf monteren

Wil je jouw nieuwe keuken zelf plaatsen en monteren, dan is het goed om te weten dat alle kasten- en lades al zijn voorgemonteerd. Deze worden dus kant en klaar bij je geleverd. Ook het afstellen van de stelpoten en het monteren van de kastdeuren moet geen probleem zijn.

Alle keukenonderdelen zijn in folie verpakt en verstevigd met kartonranden, zodat jouw droomkeuken zonder schade bij je wordt afgeleverd.
Met het bijgeleverde montageboek en basismontagepakket (schroeven, strippen, plintklemmetjes, etc) moet het plaatsen van de keuken geen problemen opleveren. 

Montagevideo

Wil jij jouw nieuwe keuken zelf monteren?
Bekijk de uitgebreide montagevideo waarin stap voor stap wordt getoond hoe je jouw keuken plaatst en monteert.

Liever laten monteren?

Wil je jouw keuken liever niet zelf monteren? 
Je kunt jouw keuken ook laten monteren door één van de door ons geselecteerde montagebedrijven in jouw regio. Deze vakkundige monteurs zijn bekend met de keukens van Keukendepot en nemen graag jouw zorg uit handen.
Voorafgaand aan de montage komen zij eerst persoonlijk bij je langs en bekijken de situatie van jouw woning, zodat er geen problemen ontstaan tijdens het monteren.