Waarom kiezen voor Keukendepot?

Altijd een deskundig advies en een passende offerte
Je betaalt bij ons nooit te veel en onderhandelen is niet nodig. Wij geven je namelijk altijd de scherpste prijs! Onze deskundige keukenadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw nieuwe droomkeuken.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak alvast online een afspraak bij één van onze vestigingen. Samen bekijken we de mogelijkheden binnen jouw budget, maken we een 3D ontwerp en ontvang je een gespecificeerde offerte voor jouw nieuwe keuken.

Benieuwd hoe een bezoek aan onze showroom eruit ziet? Bekijk onze inspiratievideo hier!

Waarom kiezen voor Keukendepot?

Keukens onder € 4.000,-

Bij Keukendepot bent je aan het juiste adres voor een goedkope inbouwkeuken van uitstekende kwaliteit! Wij zijn een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Alle onderdelen van onze keukens zijn los geprijsd. Je ziet dus direct hoe de prijs van jouw keuken is opgebouwd. Bijna al onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-, inclusief een kunststof werkblad.

Onze keukenmeubelen worden standaard voorgemonteerd geleverd. Je hoeft de keukenkasten dus niet zelf te monteren maar je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw keuken. 

Jouw keuken stel je eenvoudig naar wens samen met onze losse keukenapparatuur óf één van onze voordelige apparaten- en accessoiresets Basic, Basic +, Comfort, Comfort + of Luxe, die speciaal voor Keukendepot zijn samengesteld. Onze keukenadviseurs informeren je graag over de mogelijkheden.

Altijd een gratis advies met 3D keukenontwerp

Een nieuwe keuken koop je niet dagelijks. Daarom wil je zeker weten dat de opstelling voldoet aan al jouw wensen en jouw keukenruimte optimaal wordt benut. 

Onze keukenadviseurs stellen stap voor stap jouw droomkeuken met je samen. We maken altijd een 3D ontwerp van jouw keuken zodat je precies kunt zien hoe deze er straks uit komt te zien.  

Onze keukencollectie is in elke gewenste opstelling leverbaar. Of je nu kiest voor een eilandkeuken, een L-keuken, een rechte keuken, alles is mogelijk. Samen bespreken wij jouw wensen en komen we tot het beste resultaat, passend binnen jouw budget.

Waarom zo goedkoop?

Je vraagt je vast af waarom wij onze keukens zo goedkoop kunnen aanbieden, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit. Wij kopen slim in bij de grootste keukenfabrikant in Duitsland. Dankzij onze jarenlange ervaring met de inkoop van complete keukens weten wij precies waar we op moeten letten om je de beste prijs voor jouw keuken te kunnen bieden.

Transparante prijzen

In onze showrooms vind je al onze keukens duidelijk geprijsd. Je weet hierdoor precies wat je per onderdeel betaalt. Geen ondoorzichtige prijzen dus - bij Keukendepot zijn we volledig transparant. Onderhandelen is bij ons niet nodig en woekerprijzen worden bij ons niet gehanteerd! Hierdoor kun je je rustig richten op waar het om draait; het samenstellen van jouw nieuwe keuken.

10 jaar garantie op keukenmeubelen

Je kunt er vanuit gaan dat de hoge kwaliteit bij al onze producten voorop staat. Al onze keukenproducten dragen het gerenommeerde kwaliteit GS-keurmerk. Daarnaast is Keukendepot CBW erkend. Dit houdt in dat je o.a. standaard 2 jaar garantie hebt op de door je aangekochte producten. Omdat wij overtuigd zijn van onze uitstekende kwaliteit bieden wij bovenop de algemene voorwaarde een uitgebreidere garantie van 10 jaar op onze keukenmeubelen en werkbladen. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

Snelle levertijden

Bij Keukendepot hoef je geen maanden te wachten op jouw nieuwe keuken. Wij hanteren snelle levertijden. Vraag onze adviseurs naar de mogelijheden.

Bezoek onze showroom

Onze keukenadviseurs staan dagelijk voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw droomkeuken. Breng een bezoek aan 1 van onze showrooms en laat je verrassen door het veelzijdige aanbod in scherp geprijsde kwaliteitskeukens. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar! Je vindt het overzicht van onze showrooms hier.

Duitse topkwaliteit

Keukendepot levert Duitse topkwaliteit en koopt in bij een van de grootste fabrieken van Duitsland. Onze producten dragen het GS-keurmerk van LGA-Qualitatsservice GmbH, Nurnberg, ten bewijze van geteste kwaliteit. Duitse topkwaliteit voor de laagste prijs.

CBW-erkend

Keukendepot is aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) waardoor je als klant nog meer zekerheid krijgt wanneer je bij ons koopt. De door de CBW erkende woonwinkel bied je 3 zekerheden: onpartijdige klachtenafhandeling, aanbetalingsgarantie, productgarantie.