Depot Express: jouw nieuwe keuken razendsnel in huis!

PROFITEER NU VAN DE SNELLE LEVERTIJDEN VAN KEUKENDEPOT

Binnen Keukendepot kunnen we je nu ook Depot Express aanbieden. Hiermee kunnen we jouw compleet nieuwe keuken al binnen enkele weken produceren en vervolgens thuis bij je afleveren! Heb je de keuken dus snel nodig dan is bij Keukendepot een snelle levering geen enkel probleem!  Voor de montage van je nieuwe keuken kan je gebruik maken van de overzichtelijke montage instructie.

Depot Express: jouw nieuwe keuken razendsnel in huis!

Jouw nieuwe keuken binnen een paar weken in huis met Depot Express!

Geen zin om maanden op jouw nieuwe keuken te wachten? Kies dan voor Keukendepot! Met onze Depot express service heb je jouw nieuwe keuken al binnen enkele weken in huis!

Onze keukenadviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Wil je zeker weten dat we direct tijd voor je hebben in onze showroom, maak dan alvast een afspraak bij een van onze Keukendepot vestigingen. Je bent uiteraard ook van harte welkom om zonder afspraak in één van onze showrooms langs te komen.

We helpen je graag met inmeten!

Het goed inmeten van de keuken is de meest belangrijkste stap vóór de montage van een keuken. Daar helpen we je natuurlijk graag bij. Daarom krijg je bij Keukendepot, ook wanneer je de keuken zelf monteert of laat monteren, altijd de mogelijkheid aangeboden om jouw keuken door ons in te laten meten. We komen bij je langs en checken of alles wat is uitgetekend ook daadwerkelijk past.

Nooit een bouwpakket

De meest gestelde vraag die we krijgen wanneer onze klanten kiezen voor het zelf monteren van de keuken is hoe deze wordt uitgeleverd. Als bouwpakket of voorgemonteerd? Dat laatste is bij ons altijd het geval. Alle kasten en ladesystemen zijn voorgemonteerd waardoor je de keuken snel en eenvoudig kunt monteren in jouw keukenruimte. Ook het werkblad kan exact op maat worden geleverd, inclusief de uitsparing voor de kookplaat, spoelbak en kraangat.

Toch hulp nodig bij de montage?

We staan voor je klaar. Bijvoorbeeld door middel van een duidelijk stappenplan wat je helpt bij het monteren van je nieuwe keuken. Uiteraard is de keuken ook voorzien van divers aansluitmateriaal die je helpen bij de montage van de diverse keukenonderdelen

Alle keukenonderdelen zijn in folie verpakt en verstevigd met kartonranden, zodat jouw droomkeuken zonder schade bij je wordt afgeleverd. Door het bijgeleverde montageboek en basismontagepakket (schroeven, strippen, plintklemmetjes, etc) moet het plaatsen van de keuken geen problemen opleveren.