Rechte keukens

Onze filialen
Naar filialen
Gratis keukenadvies

Maak een afspraak met onze adviseur

Afspraak maken

Rechte keukens: 10 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Rechte keukens: 10 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Een rechte keuken is een keuken die we in Nederland erg vaak tegenkomen. In zowel keukenzaken & showrooms als in huishoudens. Dat is niet zo gek, want deze keukenvorm biedt enorm veel voordelen. Een rechte keuken is namelijk zeer compact, maar voldoet wel aan alle voorwaarden waaraan uw nieuwe keuken moet voldoen! Weten wat er allemaal mogelijk is? Laat u adviseren in één van onze vestigingen of neem contact met ons op!

Rechte keukens, veelzijdig en functioneel

Er wordt vaak gekozen voor een rechte keuken wanneer er slechts een kleine ruimte beschikbaar is. Een rechte keuken neemt logischerwijze een stuk minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een hoekkeuken of u-keuken.

Ondanks dat een rechte keuken minder ruimte heeft, moet de keuken natuurlijk wel compleet & functioneel zijn. Daarom vindt u in het assortiment van Keukendepot ook altijd een rechte keuken die voorzien is van de keukenapparatuur die u wenst! Omdat er tegenwoordig veel inbouwapparatuur beschikbaar is, kunt u de keuken zo compleet maken als u zelf wil. Zo kunnen bijvoorbeeld de vaatwasser en koelkast in de keukenkastjes ingebouwd worden, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen. Uw  relatief kleine ruimte wordt op deze manier optimaal benut en u heeft een compacte keuken die toch veelzijdig is! Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het zo functioneel mogelijk inrichten van uw nieuwe rechte keuken!

Beschikt u over een grotere ruimte? Dan kunt u ervoor kiezen om uw apparaten in een aparte apparatenwand te plaatsen. Een zogenoemde keuken met kastenwand is de laatste jaren erg populair en wij begrijpen wel waarom!

Landelijk, modern of toch nostalgisch?

Keukens zijn er in veel verschillende stijlen. Zo vindt u in het assortiment van Keukendepot onder andere landelijke, moderne & nostalgische keukens. Ieder met zijn eigen kenmerken.

Ook bij de rechte keukens heeft u de keuze uit bovenstaande stijlen. Wilt u het ultieme thuisgevoel ervaren met natuurlijke elementen en rustige kleuren? Ga dan voor een landelijke keuken! Een goed voorbeeld van een landelijke rechte keuken is onze Stamford Eiken Virginia!

Kies voor een nostalgische keuken om de ouderwetse gezelligheid in huis te halen met de technische snufjes van tegenwoordig. Toch liever een strakke keuken met een luxe uitstraling? Ga dan voor een moderne keuken! Neem een kijkje in onze showrooms voor meer inspiratie!

Goedkope rechte keukens van Keukendepot

Bij Keukendepot vindt u een groot scala aan goedkope rechte keukens van hoogwaardige kwaliteit. Onze goedkoopste keuken in rechte opstelling is al verkrijgbaar vanaf €495! En dat is inclusief keukengrepen, voorgemonteerde kasten & keukenblad! Afhankelijke van uw wensen kunt u uw goedkope rechte keuken nog aanvullen met extra accessoires, apparatensets of vaatwasser!

Rechte keuken kopen?

Bent u overtuigd Kom langs in één van onze vestigingen of neem contact op met onze keukenadviseurs. Zij helpen u graag bij de juiste keuze! Weet u al welke rechte keuken u wilt kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!