Rechte keukens

Rechte keukens zijn een populaire keukenopstelling wanneer je een beperkte ruimte beschikbaar hebt, niet wilt dat jouw keuken te veel ruimte in beslag neemt of een beperkt budget hebt. Een rechte keuken is vaak goedkoper dan bijvoorbeeld een hoekkeuken of een eilandkeuken. Ook het monteren van een rechte keuken is veelal eenvoudiger en daardoor voordeliger. Bovendien kan dit type keuken vanwege zijn afmetingen in vrijwel elke ruimte geplaatst worden. Zoek jij een nieuwe keuken zoals een goedkope rechte keuken en wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Laat je adviseren in één van onze vestigingen of neem contact met ons op!

14 resultaat resultaten

Ook leverbaar als rechte keuken

22 resultaat resultaten

Goedkope rechte keukens, veelzijdig en functioneel

Er wordt vaak gekozen voor een rechte keuken wanneer er een kleine ruimte beschikbaar is. Een rechte keuken neemt logischerwijze een stuk minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een eilandkeuken, hoekkeuken of u-keuken.

Ondanks dat een rechte keuken minder ruimte biedt, moet de keuken natuurlijk wel compleet & functioneel zijn. Daarom vind je in het assortiment van Keukendepot ook altijd een goedkope rechte keuken die voorzien is van de keukenapparatuur die jij wenst!

Omdat er tegenwoordig veel inbouwapparatuur beschikbaar is, kun je de keuken zo compleet maken als je zelf wil. Zo kunnen bijvoorbeeld de vaatwasser en koelkast in de keukenkastjes ingebouwd worden, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen. Jouw relatief kleine ruimte wordt op deze manier optimaal benut en je hebt een compacte keuken die toch veelzijdig is! Onze keukenadviseurs helpen je graag bij het zo functioneel mogelijk inrichten van jouw rechte keuken!

Beschik je over een grotere ruimte? Dan kun je ervoor kiezen om jouw apparaten in een aparte apparatenwand te plaatsen. Een zogenoemde keuken met kastenwand is de laatste jaren erg populair en wij begrijpen wel waarom!

Landelijke, moderne of toch een industriële rechte keuken?

Keukens zijn er in veel verschillende stijlen. Zo vind je in het assortiment van Keukendepot onder andere landelijke, moderne en industriële keukens. Ieder met zijn eigen kenmerken.

Ook bij rechte keukens heb je de keuze uit bovenstaande stijlen. Wil je het ultieme thuisgevoel ervaren met natuurlijke elementen en rustige kleuren? Ga dan voor een landelijke keuken! Een goed voorbeeld van een landelijke rechte keuken is onze Charlotte Fjordblauw!

Ben jij meer fan van keukens met een strakke, stoere en robuuste uitstraling? Dan is een industriële keuken zoals de Stamford zwart beton de perfecte keuze. Toch liever een strakke keuken met een luxe uitstraling? Ga dan voor één van onze moderne keukens! Neem een kijkje in onze showrooms voor meer inspiratie.

Goedkope rechte keukens van Keukendepot

Bij Keukendepot vind je een groot scala aan goedkope rechte keukens van hoogwaardige kwaliteit en worden altijd voorgemonteerd geleverd inclusief stelpoten, keukengrepen en een kunststof keukenblad! Bovendien zijn onze keukenkasten standaard voorzien van gratis softclose systeem. Afhankelijke van jouw wensen kun jij jouw goedkope rechte keuken nog aanvullen met extra accessoires, apparatensets of vaatwasser! Benieuwd naar hoe zo'n rechte keuken? Op onze locaties kun je een rechte keuken showroommodel in het echt bewonderen!

Rechte keuken kopen voor de beste prijs?

Ben je overtuigd? Kom langs in één van onze vestigingen en neem een kijkje bij onze rechte showroomkeukens of neem contact op met onze keukenadviseurs. Zij helpen je graag bij de juiste keuze! Weet jij al welke rechte keuken je wilt kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Toch op zoek naar een andere keukenopstelling?


Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.

Ervaringen van onze klanten

Kwaliteit en service waar je op kunt bouwen - vraag maar aan onze klanten.