Rechte keukens

Een rechte keuken is een populaire keukenopstelling wanneer je een beperkte ruimte beschikbaar hebt, niet wilt dat jouw keuken te veel ruimte in beslag neemt of een beperkt budget hebt. Een rechte keuken is vaak een goedkopere opstelling dan bijvoorbeeld een hoekkeuken of een eilandkeuken. Ook het monteren van een rechte keuken is veelal eenvoudiger en daardoor voordeliger. Bovendien kan een rechte keuken in vrijwel elke ruimte geplaatst worden. Zoek jij een nieuwe keuken en wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Laat je adviseren in één van onze vestigingen of neem contact met ons op!

25 resultaat resultaten

Ook leverbaar als Rechte keuken

Rechte keukens, veelzijdig en functioneel

Er wordt vaak gekozen voor een rechte keuken wanneer er een kleine ruimte beschikbaar is. Een rechte keuken neemt logischerwijze een stuk minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een hoekkeuken of u-keuken.

Ondanks dat een rechte keuken minder ruimte heeft, moet de keuken natuurlijk wel compleet & functioneel zijn. Daarom vind je in het assortiment van Keukendepot ook altijd een rechte keuken die voorzien is van de keukenapparatuur die jij wenst! Omdat er tegenwoordig veel inbouwapparatuur beschikbaar is, kun je de keuken zo compleet maken als jezelf wil. Zo kunnen bijvoorbeeld de vaatwasser en koelkast in de keukenkastjes ingebouwd worden, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen. Jouw relatief kleine ruimte wordt op deze manier optimaal benut en je hebt een compacte keuken die toch veelzijdig is! Onze keukenadviseurs helpen je graag bij het zo functioneel mogelijk inrichten van jouw nieuwe rechte keuken!

Beschik je over een grotere ruimte? Dan kun je ervoor kiezen om jouw apparaten in een aparte apparatenwand te plaatsen. Een zogenoemde keuken met kastenwand is de laatste jaren erg populair en wij begrijpen wel waarom!

Landelijk, modern of toch nostalgisch?

Keukens zijn er in veel verschillende stijlen. Zo vind je in het assortiment van Keukendepot onder andere landelijke, moderne & nostalgische keukens. Ieder met zijn eigen kenmerken.

Ook bij de rechte keukens heb jij de keuze uit bovenstaande stijlen. Wil je het ultieme thuisgevoel ervaren met natuurlijke elementen en rustige kleuren? Ga dan voor een landelijke keuken! Een goed voorbeeld van een landelijke rechte keuken is onze Stamford Eiken Virginia!

Kies voor een nostalgische keuken om de ouderwetse gezelligheid in huis te halen met de technische snufjes van tegenwoordig. Toch liever een strakke keuken met een luxe uitstraling? Ga dan voor een moderne keuken! Neem een kijkje in onze showrooms voor meer inspiratie!

Goedkope rechte keukens van Keukendepot

Bij Keukendepot vind je een groot scala aan goedkope rechte keukens van hoogwaardige kwaliteit en worden altijd voorgemonteerd geleverd inclusief stelpoten, keukengrepen en een kunststof keukenblad!  Bovendien zijn onze keukenkasten standaard voorzien van gratis softclose systeem. Afhankelijke van jouw wensen kun jij jouw goedkope rechte keuken nog aanvullen met extra accessoires, apparatensets of vaatwasser!

Rechte keuken kopen?

Ben je overtuigd Kom langs in één van onze vestigingen of neem contact op met onze keukenadviseurs. Zij helpen je graag bij de juiste keuze! Weet jij al welke rechte keuken je wilt kopen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Toch op zoek naar een andere keukenopstelling?


Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.

Ervaringen van onze klanten

Kwaliteit en service waar je op kunt bouwen - vraag maar aan onze klanten.