Al onze keukenapparaten

Jouw keuken is niet compleet zonder keukenapparatuur. Bij Keukendepot vind je een breed assortiment scherp geprijsde keukenapparatuur.

Profiteren van extra voordeel? Tijdens onze Wintervoordeelweken krijg je een gratis Airfryer cadeau bij aankoop van 4 apparaten van het merk Inventum! Vraag onze keukenadviseurs naar de voorwaarden. 

Ons assortiment keukenapparatuur

Bij keukendepot verkopen wij uitsluitend keukenapparatuur van merken waar we vertrouwen in hebben, zoals Airforce, Beko, Bosch, Bora, Etna, Exquisit, Frilec en Inventum.

Jouw nieuwe keuken is niet compleet zonder de juiste apparaten. Keukendepot biedt een breed  assortiment aan op het gebied van topkwaliteit keukenapparatuur. Ons aanbod bevat zowel vrijstaande- als inbouwapparatuur.

Ben je er al aan uit wat voor soort apparaten je nodig hebt voor jouw nieuwe keuken? Bij keukendepot vind je:

Ook voor de bijbehorende kokend water accessoires ben je bij Keukendepot aan het juiste adres. Een kokend water kraan moet namelijk bevestigd worden aan een kleine keuken boiler voordat je hier optimaal van kunt genieten.

Goedkope keukenapparaten voor elke keuken!

Omdat wij bij Keukendepot vinden dat een droomkeuken voor iedereen toegankelijk moet zijn, bieden we naast goedkope keukens ook goedkope keukenapparatuur aan. De prijs doet niets af aan de kwaliteit, omdat wij alleen keukenapparatuur van topmerken verkopen!

De lage prijzen kunnen wij aanbieden omdat wij onze keukenapparatuur groot inkopen. Dat deze lage prijs niet afdoet aan kwaliteit blijkt uit onze garantievoorwaarden. Je krijgt op onze Beko apparatuur bijvoorbeeld maar liefst 5 jaar garantie. Let er wel op dat je veel keuken apparaten online moet registreren om misstanden hiermee te voorkomen.

Losse keukenapparaten of inbouwapparatuur?

Bij Keukendepot kun je terecht voor zowel losse keukenapparaten als inbouwapparatuur. Maar wanneer kiest je nou voor losse apparaten en wanneer voor inbouwapparatuur?

Inbouw keukenapparaten hebben als voordeel dat je dit moeiteloos in jouw keukenblok kunt plaatsen. Dat ziet er niet alleen rustiger en strakker uit maar het scheelt ook ruimte. Losse apparaten nemen namelijk meer plek in, wat vaak tot 10 cm kan schelen. Dat kan in sommige gevallen nét de ruimte zijn die je nodig had voor dat extra keukenkastje. Een ander groot voordeel van ingebouwde keukenapparatuur is dat het beter schoon te houden is dan losse apparaten. Laat je dus goed adviseren in jouw keuze voor keukenapparatuur.

Losse keukenapparaten hebben anderzijds het voordeel dat ze makkelijker te vervangen zijn. Bovendien wordt je niet beperkt door de maten van jouw keukenkasten bij het plaatsen van de nieuwe apparatuur. Vaak hebben losstaande keukenapparaten ook meer functionaliteiten dan inbouw apparatuur. Moet jouw keukenapparaat dus echt specifieke functies bevatten, geef dit dan aan bij jouw keukenadviseur zodat hij of zij met je op zoek kan naar het geschikte apparaat.

Overigens kan een losstaand luxe fornuis ook erg stijlvol in jouw keuken staan. Het werkt dan als een echte eye catcher in jouw keuken. Het voordeel hiervan is dat je voor dit  gedeelte van jouw keuken geen inbouwoven en -kookplaat nodig heeft. Bovendien bespaar je ook op jouw keukenkastje en werkblad.

Twijfel je nog tussen inbouwen of niet? Stel jouw vraag aan één van onze keukenexperts in de showrooms of neem online contact met ons op via het contactformulier! Onze adviseurs helpen je graag bij de juiste keuze.   

Keukenapparatuur kopen? Laat je adviseren!

Met deze kennis kun je nu naar eigen inzicht jouw nieuwe keuken samenstellen die geheel aansluit bij jouw persoonlijke wensen en budget. Of je nou gaat voor een hoekkeukeneilandkeuken of U-keuken, bij Keukendepot vindt je de juiste bijbehorende apparatuur!

Bent je al overtuigd welke apparatuur je gaat kopen? Vraag dan gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan! Heb je nog meer informatie nodig? Onze keukenadviseurs helpen je graag verder met de keuze voor de juiste apparatuur. Kom langs in één van onze vestigingen of neem contact met ons op en geef jouw wensen door! 

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.