Fornuizen

Een losstaand fornuis staat prachtig en trekt meteen de aandacht in de keuken. Bij een fornuis wordt een gas-of inductiekookplaat gecombineerd met een multifunctionele oven of ovens. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Wil je een eenvoudige oven of wil je meerdere gerechten tegelijkertijd kunnen bereiden en kies je voor een fornuis met meerdere ovens? Wij laten je graag de mogelijkheden zien in onze showroom. Ons assortiment kun je hier alvast bekijken.

Goedkoop fornuis

Bij Keukendepot vinden wij het belangrijk dat je niet teveel betaalt voor jouw droomkeuken. Daarom bevat ons uitgebreide assortiment fornuizen in verschillende prijsklasses. Ben jij op zoek naar een goedkoop maar wel kwalitatief fornuis, dan zit je bij Keukendepot goed.

Heb je wat meer te besteden en wil je graag een  uitgebreid fornuis inclusief multi functionele ovens en meerdere kookzones? Ook dan hebben wij precies wat jij zoekt! Kom eens langs in één van onze vestigingen om je te laten informeren over wat het beste in jouw keuken past.

Fornuis plaatsen?

Je hebt jouw nieuwe fornuis uitgekozen en kan niet wachten tot hij in jouw droomkeuken staat. Maar hoe krijg jij zo’n groot, zwaar fornuis in jouw keuken? Wij begrijpen dat het plaatsen van het fornuis niet voor iedereen een makkelijk klusje is. Daarom werken we met gespecialiseerde installateurs die graag voor je klaar om deze last uit handen te nemen. Jouw nieuwe fornuis wordt op vakkundige wijze in jouw droomkeuken geplaatst. Makkelijk toch? 

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.