Garantie & service

CBW erkend en 10 jaar garantie

Keukendepot is een CBW erkende winkel. Kopen bij een CBW erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen bij een aankoop. In deze algemene voorwaarden staan bijvoorbeeld regels over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. De garantieregeling via het CBW is 2 jaar. In aanvulling op de garantie volgens de CBW algemene voorwaarden biedt Keukendepot je kosteloos een uitgebreide productgarantie op keukenmeubelen en werkbladen voor een periode van 10 jaar. 

Hoe kan dat?

Simpel: wij werken alleen samen met daarvoor speciaal geselecteerde fabrikanten. Zo is onze keukenfabriek in Duitsland voorzien van de modernste technologie en worden de keukens gefabriceerd volgens ISO 9001:2000 norm. Dat zegt je misschien niet veel, maar je profiteert er wel degelijk van. Het betekent namelijk dat elke keuken die de fabriek verlaat, ook voldoet aan de verwachtingen en kwaliteitseisen van klantgerichtheid en proceskwaliteit.

Garantie apparaten

Ook met de apparatenleveranciers heeft Keukendepot speciale afspraken gemaakt. Als je kiest voor meerdere apparaten van het zelfde merk krijg je veelal een kosteloze verlenging van de garantie termijn. De garantie voor jouw nieuwe keukenapparatuur kan oplopen tot wel vijf jaar.

Service

Omdat we het jou bij Keukendepot graag zo gemakkelijk mogelijk maken, kunt je op twee manieren aangeven dat je service aan jouw keuken verlangt. Bij een aantal van onze leveranciers kun je je direct telefonisch melden. Zij nemen jouw klacht of verzoek dan in behandeling en spreken de verdere afhandeling meteen met je door. Deze leveranciers vind je in de lijst onderaan deze pagina. Wij adviseren je het typenummer van het desbetreffende apparaat bij de hand te hebben. 

Overige vragen en servicemeldingen kun je kenbaar maken aan de winkel waar je jouw keuken hebt gekocht. 

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder!