Vaatwassers

Keukendepot heeft een ruim aanbod in goedkope vaatwassers. Zo vind je bij ons zowel volledig geïntegreerde vaatwassers als vaatwassers met een display in de deur. In het assortiment van Keukendepot is er altijd een goedkope vaatwasser die in jouw droomkeuken past. Ben je er nog niet aan uit wat jouw ideale vaatwasser is? Kom dan eens langs in één van onze vestigingen voor een persoonlijk gesprek met onze specialisten. Zij helpen je graag verder jouw droomkeuken te realiseren met behulp van de optimale vaatwasser voor jouw situatie.

Onze keukenadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw nieuwe keuken.
Maak hier vrijblijvend een afspraak in één van onze showrooms!

Jouw afspraak voor een gratis keukenadvies!

Inbouw vaatwasser

Hoewel de vaatwassers van Keukendepot van zichzelf al een stijlvol uiterlijk hebben, kunnen we het ons voorstellen dat je deze toch wilt inbouwen in jouw keuken. Het inbouwen van de goedkope vaatwassers van Keukendepot is gelukkig geen enkel probleem! Je kunt ervoor kiezen naar een volledig geïntegreerde vaatwasser te kijken, waarbij het bedieningspaneel aan de bovenkant van de deur zit en dus niet direct in het zicht. Alle vaatwassers van Keukendepot zijn gemakkelijk in te bouwen in zowel jouw bestaande keuken als een nieuwe complete keuken uit ons assortiment. Toch liever de vaatwasser laten inbouwen door een expert? Onze gespecialiseerde monteurs staan graag voor jou klaar!

Het verschil tussen een inbouw vaatwasser of vrijstaande vaatwasser

De meeste van onze goedkope vaatwassers worden ingebouwd in de keuken hetgeen wil zeggen dat deze zogeheten inbouw vaatwasser in een compartiment zit met een keukenfront voor de deur. Wanneer hij door middel van dit keukenfront is gesloten, zie je bijna niet dat er een vaatwasser achter zit.

Alleen bij een keuken met enkel lades onderbreek je de lijn van de lades door de hoge deur. Echter kan je dit ook voorkomen door een speciaal vaatwasserfront te selecteren dat lijkt op de andere ladefrontjes. Wat betreft de prijs van de vaatwasser is er wel een verschil waar je rekening mee moet houden wanneer je op zoek bent naar de goedkoopste vaatwasser. Een inbouw vaatwasser is namelijk iets duurder dan een vrijstaande vaatwasser. Bij de meeste varianten zit ook de tiptoetsbediening aan de binnenzijde van de vaatwasser, zodat de machine volledig onttrokken is aan het zicht.

Waar op letten bij de keuze voor een goedkope vaatwasser?

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten wanneer je de keuze maakt voor een vaatwasser. Hieronder vind je de belangrijkste zaken waar je op moet letten bij de keuze voor een vaatwasser van Keukendepot:

Vaatwastemperaturen en programma’s

Over het algemeen heb je meerdere programma’s en hogere wastemperaturen zoals een uitgebreid programma of juiste een eco-programma. Voldoende programma's maken vaatwassers geschikt voor kleine en grote huishoudens.

Geluidsniveau vaatwasser

Zorg dat je goedkope vaatwasser een laag geluidsniveau heeft wanneer de keuken in een open keuken aan de woonkamer zit. Het is best vervelend als je met bezoek zit of een film kijkt en je het geluid van de vaatwasser continu op de achtergrond hoort. Met de juiste keuze voor een goedkope vaatwasser is dit tegenwoordig echter niet nodig, dus laat je hier goed over adviseren.

Aantal couverts

Het is belangrijk te kijken naar de ruimte in de vaatwasser. Als je een vaatwasser met grotere inhoud kan selecteren, dan kan dat nuttig zijn als je veel vaat verbruikt. Door slimme benutting van plintruimte en de hoogte onder het keukenblad kan er steeds meer in een vaatwasser. Als je de goedkope vaatwasser op de juiste manier inruimt, kan je veel vaat in de vaatwasmachine kwijt.

Vaatwassers van Keukendepot

Bij Keukendepot zijn we van mening dat je niet teveel moet betalen voor jouw droomkeuken. Ons hele assortiment is daarom gericht op goedkope keukenonderdelen van een hoge kwaliteit. Zo vind je bij ons al goedkope vaatwassers vanaf € 349,95! En hiermee leveren we uiteraard niets in op de kwaliteit vab de vaatwassers. Omdat wij enkel gerenommeerde topmerken in ons assortiment hebben opgenomen, krijg jij ook in het geval van een goedkope vaatwasser altijd de kwaliteit die je verwacht. 

Goedkope vaatwassers van topmerken

Het assortiment goedkope vaatwassers van Keukendepot bestaat uit o.a. Exquisit vaatwassers, Etna vaatwassers en Beko vaatwassers. Voor iedere Beko vaatwasser geldt dat je standaard vijf jaar garantie krijgt bij aankoop. Ben jij benieuwd naar de voorwaarden hiervan, of heb jij vragen over andere specificaties nodig van onze vaatwassers? Je bent altijd van harte welkom bij een van onze vestigingen en uiteraard staan wij ook online graag klaar om jouw e-mail te beantwoorden. 

Keukendepot heeft een ruim aanbod in goedkope vaatwassers. Zo vind jij bij ons zowel volledig geïntegreerde vaatwassers als vaatwassers met een display in de deur. Zo vind je in het assortiment van Keukendepot altijd een vaatwasser die in jouw droomkeuken past. Ben je er nog niet aan uit wat jouw ideale vaatwasser is? Kom dan eens langs in één van onze vestigingen voor een persoonlijk gesprek met onze specialisten. Zij helpen je graag verder jouw droomkeuken te realiseren.

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.