Koel en vrieskasten

Keukendepot heeft koelkasten, vriezers en koel/vriescombinaties in alle soorten en maten. Ben jij op zoek naar een kwaliteitskoelkast voor een goede prijs, dan ben jij bij Keukendepot aan het juiste adres.

Goedkope koelkasten & vriezers

Dat jouw nieuwe koelkast of vriezer niet duur hoeft te zijn, bewijst ons assortiment. Bij ons vind je alleen koelkasten en vriezers van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo vind je bij ons al goedkope koelkasten vanaf €239-, en goedkope vriezers vanaf € 435-,! Liever een koelkast en vriezer ineen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw koelkast / vriezer in jouw droomkeuken? Kom langs in één van onze vestigingen ! Onze keukenadviseurs eantwoorden graag al jouw vragen!

Koelkast of vriezer plaatsen?

Een koelkast of vriezer in jouw droomkeuken plaatsen kun je zelf doen maar natuurlijk ook overlaten aan onze monteurs. Zo ben je verzekerd van een goed geïnstalleerde keuken en kun jij optimaal genieten van de kwaliteit van de keuken. Laat je infomeren over de mogelijkheden.

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.