Kunststof keukenblad

Een van de materialen om uit te kiezen wanneer je op zoek gaat naar een werkblad voor jouw nieuwe keuken is kunststof. Dit is een heel praktische én goedkope optie. Kunststof werkbladen hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding en zijn heel onderhoudsvriendelijk. Bij Keukendepot vind je een breed assortiment goedkope kunststof werkbladen in allerlei dessins en kleuren van de best mogelijke Duitse kwaliteit!

Alles over een kunststof aanrechtblad

Werkbladen van kunststof hebben eigenlijk een verkeerde naam. Een kunststof keukenblad is namelijk niet van kunststof gemaakt, maar van een spaanplaten of multiplex keukenblad, met een kunststof toplaag. Kunststof is een van de meest gekozen materialen voor het keukenblad omdat het goedkoop is, een luxe uitstraling heeft en alle mogelijke designs kan hebben. 

Naast kunststof, zijn granieten keukenbladen , keramieken keukenbladen en steeds meer composieten keukenbladen ook erg in trek. Overige materialen zijn glas, massief hout (in bijvoorbeeld een houten keuken) of RVS voor een professionele RVS keuken.

Het kunststof aanrecht van jouw keuken schoonmaken

Het schoonmaken van jouw kunststof werkblad in de keuken is eenvoudig wanneer je met de juiste schoonmaakproducten werkt. Je maakt jouw blad eenvoudig schoon met een sopje van allesreiniger en warm water. Even nadrogen en klaar! Bij vlekken kun je het beste een poetsdoekje in een sopje van heet water en groene zeep gebruiken. Als de vlekken hardnekkig zijn kun je het sopje of aparte keukenreiniger even laten intrekken. Spoel na met water en droog het werkblad. Op deze manier houd je jouw aanrechtblad hygiënisch schoon.

Waarom een goedkoop kunststof keukenblad kopen bij Keukendepot?

Ben je voor jouw keuken op zoek naar een nieuw werkblad zoals een kunsstof keukenblad, of een stenen keukenblad van keramiek, graniet of composiet dan ben je bij Keukendepot aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment werkbladen van topkwaliteit, tegen hele scherpe prijzen. Wat zijn de voordelen van kopen bij Keukendepot?

  • Wij kopen groot in waardoor onze prijzen laag blijven
  • Onze keukenadviseurs zijn deskundig opgeleid om jou het beste keukenadvies te geven
  • Wij bieden al onze klanten een persoonljke service op maat

Mocht je nog twijfelen over onze keukens, keukenapparatuur of werkbladen, vragen hebben, of advies willen inwinnen, neem dan contact op met 1 van onze showrooms en maak een afspraak of stel jouw vragen alvast telefonisch of per e-mail. De contact informatie kun je vinden onder het kopje ‘Contactpagina’. Je kunt natuurlijk ook vrijbljvend langskomen in één van onze winkels.

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.