U-keukens

U-keukens: 27 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
 1. U keukens

 2. Lincoln wit
  Lincoln wit
  € 2.695,00
 3. Ook in U opstelling beschikbaar

 4. Denver Beton grijs / Torrance Alpin wit
  Denver Beton grijs / Torrance Alpin wit
  € 1.149,00
 5. Torrance Kashmir
  Torrance Kashmir
  € 1.299,00
 6. Torrance kashmir
  Torrance kashmir
  € 1.359,00
 7. Toledo Schiefer grijs
  Toledo Schiefer grijs
  € 1.509,00
 8. Elgin Pro zijdegrijs
  Elgin Pro zijdegrijs
  € 1.799,00
 9. Toledo Alpin wit XL
  Toledo Alpin wit XL
  € 1.959,00
 10. Seattle wit hoogglans
  Seattle wit hoogglans
  € 1.995,00
 11. Cinicinnati Alpin wit
  Cinicinnati Alpin wit
  € 1.999,00
 12. Arlington zilvereiken
  Arlington zilvereiken
  € 2.099,00
 13. Lincoln magnolia
  Lincoln magnolia
  € 2.149,00
 14. Keuken Fargo Alpin wit
  Fargo Alpin wit
  € 2.189,00
 15. Stamford zwart beton XL
  Stamford zwart beton XL
  € 2.289,00
 16. Fresno/Tampa
  Fresno/Tampa
  € 2.299,00
 17. Reno hout
  Reno hout
  € 2.299,00
 18. Fresno zwart /Arlington Nussbaum donker
  Fresno zwart /Arlington Nussbaum donker
  € 2.399,00
 19. Tampa zwart eiken structuur
  Tampa zwart eiken structuur
  € 2.399,00
 20. Easy Toledo Grafiet Zwart ultramat
  Easy Toledo Grafiet Zwart ultramat
  € 2.399,00
 21. Milwaukee Magnolia supermat
  Milwaukee Magnolia supermat
  € 2.499,00
 22. Arlington Wild Eiken/Elgin pro Carbon zwart
  Arlington Wild Eiken/Elgin pro Carbon zwart
  € 2.999,00
 23. Toledo Alpin wit supermat
  Toledo Alpin wit supermat
  € 2.999,00
 24. Salt lake City
  Salt lake City
  € 2.999,00
 25. Reno Beton grijs
  Reno Beton grijs
  € 3.099,00
 26. Toledo Steengrijs supermat
  Toledo Steengrijs supermat
  € 3.199,00
 27. Las Vegas antraciet/Torrance Angoragrau
  Las Vegas antraciet/Torrance Angoragrau
  € 3.599,00
 28. Charlotte Riet
  Charlotte Riet
  € 3.699,00
 29. Easytoledo grafietzwart
  Easytoledo grafietzwart
  € 4.599,00

U-keukens: 27 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Een U-keuken is een erg geliefd soort keuken. De U-keuken is namelijk vaak een grotere keuken met volop bergruimte. En wie van koken houdt, vindt het vaak fijn om dat met veel ruimte te kunnen doen. In een grotere ruimte kan er creatief met de opstelling om worden gegaan. Zo kunt u één van de zijdes los in de ruimte plaatsen, waardoor er een bar ontstaat waaraan u gezellig kunt zitten.

Goedkope U-keuken

De naam van deze keuken verraadt de vorm van de opstelling al. Als u kiest voor een keuken in U-vorm heeft u aan één kant een opening. Aan de andere drie zijdes staan keukenmeubelen. De lengte van deze zijdes kan variëren. Dat maakt dat deze keuken ontzettend praktisch en comfortabel is. Er is immers veel bergruimte en werkplek. Ideaal voor de chef! Alles is namelijk binnen handbereik. En het mooie is dat deze keukens bij Keukendepot erg betaalbaar zijn. U heeft bij Keukendepot al een U keuken voor minder dan € 4.000 inclusief keukenapparatuur!

U-keuken stijlen & opstellingen

Een U-keuken kan veel verschillende stijlen en opstellingen hebben. We benoemden het al eerder, maar als uw ruimte het toelaat kan één van de zijdes als bar of eetgedeelte ingericht worden. Plaats een paar mooie krukken erbij en u heeft een knusse plek waar u gezellig kan zitten, terwijl iemand anders een heerlijke maaltijd klaarmaakt. De U-keuken kan ook in een hoek van een kamer staan. Bij deze opstelling staan alle kanten van de keuken tegen een wand aan. Maar het is ook mogelijk om de U-keuken tegen twee wanden te zetten en één kant van de keukenkastjes los in de ruimte te zetten.

Op het gebied van keukenstijl kunt u alle kanten op. Houdt u van modern, landelijk of juist klassiek? Kies het keukenfrontje wat naar uw smaak is en werk het eventueel af met een mooie keukengreep. Kies bijvoorbeeld voor een moderne U-keuken. Denk hierbij aan moderne kleuren met strakke matte of hoogglans keukenkastjes etc. Meer fan van het landelijke, robuuste gevoel? Hier kunt u meer denken aan houten keukenkastjes gecombineerd met warmere kleuren. Naast deze twee stijlen zijn er natuurlijk veel meer stijlen waar u uit kan kiezen.

Net zoals bij een eilandkeuken is het belangrijk dat u in het middenpad voldoende ruimte overhoudt, zodat de ruimte niet krap aan gaat voelen of u beperkt wordt in bewegingsruimte als u met z’n tweeën in de keuken staat. Wilt u zeker zijn van de keuze voor een U-keuken? Teken de ruimte eens uit door dozen te plaatsen op de vloer. Zo krijgt u wat meer gevoel bij wat een U-keuken doet voor uw keukenruimte. Daarnaast kunt u natuurlijk in onze keukenshowrooms inspiratie opdoen. Vraag onze keukenexperts gerust om advies!

Een U-keuken met bar iets voor u?

Naast dat u in onze keukenshowrooms inspiratie kan opdoen, geven wij u graag een advies over u keukens met een bar. Maak van de U-keuken een plek om met het hele gezin samen te komen door een van de u-keuken zijden te gebruiken als bar. Betrek uw gezelschap bij u in de keuken aan de bar om gezellig te kletsen en samen een drankje te drinken. Of stelt u zich voor dat u in de ochtend snel uw ontbijtje klaar maakt in de keuken en het ook daar op eet. Een u-keuken met bar heeft vele voordelen en toepassingen. Iets voor u?

Keuken U-vorm tips

Onze keukenexperts delen graag wat praktische tips met u:

 • Zorg voor voldoende loopruimte tussen de verschillende zijdes. Houd rekening met minimaal 120 cm ruimte.
 • Voor een U-keuken adviseren we om een ruimte beschikbaar te hebben die minimaal 4 meter breed is.
 • Denk goed na waar u de vaatwasser, koelkast of andere inbouw apparatuur plaatst. U wilt namelijk bij een open geklapte vaatwasser nog steeds moeiteloos kunnen bewegen.
 • Houdt ook voldoende rekening met de keukendriehoek. Het fornuis, de spoelbak en de koelkast dienen maximaal 2 meter van elkaar af te liggen.

Keuken ontwerpen

Zoals u leest zijn er verschillende mogelijkheden voor de U-keuken. En niet alleen de opstelling ervan, maar ook de keukenstijlen hebben verschillende opties. We kunnen ons voorstellen dat u veel heeft om over na te denken. Een 3D keukenontwerp kan het maken van keuzes een stuk makkelijker maken. In onze showrooms maken onze keukenadviseurs graag samen met u een gratis 3D ontwerp. Voorkom dat u onnodig lang moet wachten en maak vast online een afspraak bij de vestiging naar uw keuze. Vergeet niet om uw keukenmaten mee te nemen!

Een nieuwe U-keuken van Keukendepot

Als u graag de mogelijkheden van een U-keuken wilt inzien, kunt u bij Keukendepot terecht. U kunt rondkijken op onze site, maar u kunt ook langsgaan bij een vestiging bij u in de buurt. Dan kunt u de keukenspecialist zelf spreken. U kunt de specialist om advies vragen over de ruimte van uw keuken, en vragen of een U-keuken een goed idee is in uw huis. Heeft u al een specifieke keuken in gedachte? Vraag dan direct een offerte aan!

Toch op zoek naar een andere keukenopstelling?

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.