Graniet keukenblad

Een graniet keukenblad is gemaakt van een puur natuurlijk product. Graniet wordt gedolven uit steen en heeft als kenmerk dat het enorm sterk materiaal is. Het graniet van een graniet keukenblad wordt in blokken naar de fabriek gebracht, en hier verder verwerkt tot dunnere platen. Een graniet keukenblad is heel eenvoudig schoon te maken. Een paar druppels schoonmaakmiddel, en wat warm water doen wonderen bij het schoonmaken. 

De voordelen van een graniet keukenblad

Een graniet keukenblad kopenheeft veel voordelen:

  • Een graniet keukenblad is hittebestendig. Het keukenblad zal niet scheuren, of zelfs barsten, als er een heet voorwerp op wordt geplaats, zoals een composiet keukenblad dit wel zou doen.
  • Een graniet keukenblad is enorm goed bestand tegen slijtage, en zal daarom ook lang mee kunnen gaan. Het is een duurzame aanschaf.
  • Een graniet keukenblad is zo hard, dat het snijvast en krasbestendig is.

Graniet keukenblad kopen bij Keukendepot

Voor de aanschaf van een graniet keukenblad kun je terecht bij Keukendepot. Wij bieden een divers assortiment aan, waar zeker iets bij zit wat aan sluit op jouw wensen. Jouw droomkeuken is een stapje dichter bij met Keukendepot. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice, of in een van onze fysieke winkels langskomen. Wij zullen jou met onze kennis en ervaring bijstaan in het keuze proces.

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.