Graniet keukenblad

Onze goedkope granieten keukenbladen worden gemaakt van een puur natuurlijk product. Graniet wordt gedolven uit steen en heeft als kenmerk dat het enorm sterk materiaal is. Het graniet van een graniet keukenblad wordt in blokken naar de fabriek gebracht, en hier verder verwerkt tot dunnere platen. Een graniet keukenblad is heel eenvoudig schoon te maken. Een paar druppels schoonmaakmiddel, en wat warm water doen wonderen bij het schoonmaken. 

De voordelen van een graniet keukenblad

Een goedkoop graniet keukenblad kopen heeft veel voordelen:

  • Een graniet keukenblad is hittebestendig. Het keukenblad zal niet scheuren, of zelfs barsten, als er een heet voorwerp op wordt geplaats, zoals een composiet keukenblad dit wel zou doen.
  • Een graniet keukenblad is enorm goed bestand tegen slijtage, en zal daarom ook lang mee kunnen gaan. Het is een duurzame aanschaf.
  • Een graniet keukenblad is zo hard, dat het snijvast en krasbestendig is.

Aandachtspunten van een goedkoop granieten keukenblad

Graniet is een echt natuurproduct. Het is een hardsteen die wordt gewonnen uit steengroeves over de hele wereld. De granieten blokken worden vervolgens getransporteerd naar de uiteindelijke steenverwerker die na het keuren van de kwaliteit van het graniet er een eindproduct van maakt zoals granieten keukenbladen. Graniet kan in verschillende lengtes worden aangeboden en dit houdt dus in dat je vooraf niet altijd weet waar een eventuele scheiding in het keuken werkblad ligt. Dit wordt min of meer in de groeve bepaald aan de hand van hoeveel graniet ze uit één stuk kunnen zagen.

Graniet keukenblad kopen bij Keukendepot

Een goedkoop graniet keukenblad kopen, dat kan natuurlijk bij Keukendepot. Wij bieden de hoogste kwaliteit producten aan, tegen enorm scherpe prijzen. En buiten een graniet werkblad voor in de keuken kun je bij ons uiteraard ook terecht voor keukenapparatuur of keukenkastjes.

Neem een kijkje bij ons uiteenlopende keukenapparatuur wanneer je interesse hebt in bijvoorbeeld een fornuis, of een keukenkastje. Voor vragen of advies willen wij u doorverwijzen naar onze klantenservice. Wij staan graag voor je klaar met onze kennis en ervaring. De contact informatie per vestiging is te vinden onder het kopje ‘Contactinformatie’.

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.