Graniet keukenblad

Graniet keukenblad: 8 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
 1. Graniet Glorious Black
  Graniet Glorious Black
  € 215,00
 2. Graniet Ingenious
  Graniet Ingenious
  € 215,00
 3. Graniet Adventure
  Graniet Adventure
  € 215,00
 4. Graniet Ruby
  Graniet Ruby
  € 215,00
 5. Graniet Negro Stone
  Graniet Negro Stone
  € 215,00
 6. Graniet Devoted
  Graniet Devoted
  € 215,00
 7. Graniet Supreme
  Graniet Supreme
  € 215,00
 8. Graniet Tunis Brilliant
  Graniet Tunis Brilliant
  € 215,00

Graniet keukenblad: 8 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Graniet aanrechtblad

Een graniet keukenblad is gemaakt van een puur natuurlijk product. Er zijn bij het materiaal van een graniet keukenblad geen bestanddelen bijgevoegd of weggehaald. Graniet wordt gedolven uit steen en heeft als kenmerk dat het enorm sterk materiaal is. Het komt tot stand, doordat vloeibare mineralen, zoals kwarts, stollen. Het graniet van een graniet keukenblad wordt in blokken naar de fabriek gebracht, en hier verder verwerkt tot dunnere platen. Nadat het hier is verwerkt, kan het graniet worden afgewerkt voordat het in een van de keukens belandt. Een graniet keukenblad is verder heel eenvoudig schoon te maken. Een paar druppels schoonmaakmiddel, en wat warm water doen wonderen bij het schoonmaken. Bij hardnekkige vlekken kunt u een beetje glassex gebruiken. Let er wel op dat het kan voorkomen dat het graniet keukenblad opnieuw geïmpregneerd moet worden. Het is namelijk niet volledig waterdicht.

De voordelen van een graniet keukenblad

Een graniet keukenblad kopenheeft veel voordelen:

 • Een graniet keukenblad is hittebestendig. Het keukenblad zal niet scheuren, of zelfs barsten, als er een heet voorwerp op wordt geplaats, zoals een composiet keukenblad dit wel zou doen.
 • Een graniet keukenblad is enorm goed bestand tegen slijtage, en zal daarom ook lang mee kunnen gaan. Het is een duurzame aanschaf.
 • Een graniet keukenblad is zo hard, dat het snijvast en krasbestendig is.

Graniet keukenblad kopen bij Keukendepot

Voor de aanschaf van een graniet keukenblad kunt u terecht bij Keukendepot. Wij bieden een divers assortiment aan, waar zeker iets bij zit wat aan sluit op uw wensen. Uw droomkeuken is een stapje dichter bij met Keukendepot. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice, of in een van onze fysieke winkels langskomen. Wij zullen u met onze kennis en ervaring bijstaan in het keuze proces.

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.