Composiet

Composiet: 5 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
 1. DepotStone Punto Negro
  DepotStone Punto Negro
  € 199,00
 2. DepotStone Punto Branco
  DepotStone Punto Branco
  € 199,00
 3. DepotStone Punto Cinza
  DepotStone Punto Cinza
  € 199,00
 4. DepotStone Punto Antracite
  DepotStone Punto Antracite
  € 199,00
 5. DepotStone Punto Bronze
  DepotStone Punto Bronze
  € 199,00

Composiet: 5 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Composiet keukenblad

Een composiet keukenblad is een keukenblad dat veel voorkomt in de keukens van tegenwoordig. Het materiaal heeft een aantal gunstige kenmerken, waardoor een composiet keukenblad een uitstekende keuze is als werkblad keuken. Het materiaal wordt namelijk in een fabriek geproduceerd, waar het onder hoge druk wordt samengeperst. Dit resulteert in een enorm sterk eindproduct. Een toevoeging van kleurpigment, granietkorrels, en andere items leidt tot een uniek eindresultaat.

Composiet keukenblad afwerking

Er zijn grofweg die manieren waarop een composiet keukenblad kan worden afgewerkt. Ten eerste kan een composiet keukenblad een matte afwerking hebben. Dit wordt bereikt door het blad licht te schuren. Ook kan een composiet keukenblad een glanzende afwerking hebben, door middel van polijsten. Ten derde kan een composiet keukenblad een matte en gladde afwerking hebben, met een lichte structuur erin verwerkt.

Voordelen van een composiet keukenblad

Er zijn enkele voordelen verbonden aan een composiet werkblad:

 • Het keukenblad is hittebestendig. Let er echter wel op dat u geen hete voorwerpen te lang op het composiet keukenblad laat staan, dit kan verkleuringen veroorzaken.
 • Gemakkelijk in onderhoud. Schoonmaken met warm water en wat schoonmaakmiddel is voldoende. Op lange termijn hoeft er niks aan onderhoud gedaan te worden.
 • Goed bestand tegen slijtage, door de hardheidsgraad van composiet.

Composiet keukenblad kopen bij Keukendepot

Een composiet keukenblad kopen, dat kan natuurlijk bij Keukendepot. Wij bieden de hoogste kwaliteit producten aan, tegen enorm scherpe prijzen. Ook voor keukenapparatuur of badmeubelen kunt u bij ons terecht. Neem ook hier een kijkje voor bij interesse in bijvoorbeeld een fornuis, of een badkamer kastje. Voor vragen of advies willen wij u doorverwijzen naar onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar met onze kennis en ervaring. De contact informatie per vestiging is te vinden onder het kopje ‘Contactinformatie’.