Waarom kiezen voor Keukendepot?

Altijd een deskundig advies en een passende offerte
U betaalt bij ons nooit te veel en onderhandelen is niet nodig. Wij geven u namelijk altijd de scherpste prijs! Onze deskundige keukenadviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van uw nieuwe droomkeuken.
Kom vrijblijvend langs in onze showroom of maak alvast online een afspraak bij 1 van onze vestigingen. Samen bekijken we de mogelijkheden binnen uw budget, maken we een 3D ontwerp en ontvangt u een gespecificeerde offerte voor uw nieuwe keuken.
Wilt u onze veelzijdige keukencollectie alvast bekijken? Bekijk onze collectie en download hier gratis ons collectieboek. Alle keuken uit onze collectie zijn in elke gewenste maatvoering leverbaar.


Keukens onder € 4.000,-
Bij Keukendepot bent u aan het juiste adres voor een goedkope inbouwkeuken van uitstekende kwaliteit! Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule.
Bijna al onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,- En dat is inclusief werkblad en spoelbak. Bovendien zijn al onze keukenkasten reeds voorgemonteerd!
U hoeft de keukenkasten dus niet zelf te monteren maar u kunt direct aan de slag met het plaatsen van uw keuken. Onze keukens zijn standaard voorzien van plinten, stelpoten en gratis softclose. Wilt u alvast online een offerte aanvragen? Dat kan heel eenvoudig met onze offerte-tool. Vul uw wensen in en u ontvangt op korte termijn een gespecificeerde keukenofferte inclusief 3D ontwerp.

Gratis 3D ontwerp
Een nieuwe keuken koopt u niet dagelijks. Daarom wilt u zeker weten dat de opstelling voldoet aan al uw wensen en de ruimte optimaal wordt benut. Onze keukenadviseurs maken daarom altijd een 3D ontwerp van uw keuken zodat u precies kunt zien hoe uw keuken er straks uit komt te zien.  
Onze keukencollectie is in elke gewenste opstelling leverbaar. Of u nu kiest voor een eilandkeuken, een L-keuken, een rechte keuken, alles is mogelijk. Samen bespreken wij uw wensen en komen we tot het beste resultaat, passend binnen uw budget.

Waarom zo goedkoop?
U vraagt zich vast af waarom wij onze keukens zo goedkoop kunnen aanbieden, zonder hierbij concessies te doen aan de kwaliteit. Wij kopen slim in bij de grootste keukenfabrikant in Duitsland. Dankzij onze jarenlange ervaring met de inkoop van complete keukens weten wij precies waar we op moeten letten om u de beste prijs voor uw keuken te kunnen bieden.


Transparante prijzen
In onze showroom vindt u al onze keukens duidelijk geprijsd. U weet hierdoor precies wat u per onderdeel betaald. Geen ondoorzichte prijzen dus, bij Keukendepot zijn we volledig transparant. Onderhandelen is bij ons niet nodig en woekerprijzen worden bij ons niet gehanteerd! Hierdoor kunt u zich rustig richten op waar het om draait; het samenstellen van uw nieuwe keuken.


10 jaar garantie op keukenmeubelen
U kunt er vanuit gaan dat de hoge kwaliteit bij al onze producten voorop staat. Al onze keukenproducten dragen het gerenommeerde kwaliteit GS-keurmerk. Daarnaast is Keukendepot CBW erkend. Dit houdt in dat u o.a. standaard 3 jaar garantie hebt op de door u aangekochte producten.
Omdat wij overtuigd zijn van onze uitstekende kwaliteit bieden wij bovenop de algemene voorwaarde een uitgebreidere garantie van 10 jaar op onze keukenmeubelen en werkbladen. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet.


Snelle levertijden
Bij Keukendepot hoeft u geen maanden te wachten op uw nieuwe keuken. Wij hanteren snelle levertijden en onze keuken Torrance Alphin KD.14.AR.023 in rechte opstelling is zelfs direct uit voorraad leverbaar.


Bezoek onze showroom
Onze keukenadviseurs staan dagelijk voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van uw droomkeuken. Breng een bezoek aan 1 van onze showrooms en laat u verrassen door het veelzijdige aanbod in scherp geprijsde kwaliteitskeukens. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar! U vindt het overzicht van onze showrooms hier.


Duitse topkwaliteit
Keukendepot levert Duitse topkwaliteit en koopt in bij een van de grootste fabrieken van Duitsland. Onze producten dragen het GS-keurmerk van LGA-Qualitatsservice GmbH, Nurnberg, ten bewijze van geteste kwaliteit. Duitse topkwaliteit voor de laagste prijs.

CBW-erkend
Keukendepot is aangesloten bij het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) waardoor je als klant nog meer zekerheid krijgt wanneer je bij ons koopt.
De door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) erkende woonwinkel bied je 3 zekerheden: onpartijdige klachtenafhandeling, aanbetalingsgarantie, productgarantie.