Keukendepot Terborg

Keukendepot Terborg

De showroom van Keukendepot is gevestigd in Maron Meubels & Keukens. Maron Meubels & Keukens is al ruim 34 jaar een begrip in de regio. 

Een keuken op maat tegen een super prijs

Bij binnenkomst wordt u warm ontvangen door een van onze medewerkers. U kunt rustig rondkijken in onze showroom waar ruim 20 keukenopstellingen voor goedkope prijzen zijn opgesteld. Bijna al onze keukenopstelling in de showroom zijn niet duurder dan € 4.000,-. Keukendepot koopt slim in waardoor de keukencollectie voor depot prijzen kan worden verkocht. Ondanks de goedkope prijzen krijgt u altijd deskundig advies en staan wij garant voor uitstekende service. De keukenadviseur zal samen met u uw droomkeuken ontwerpen in 3D. Zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken. Keukenadvies incl.3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend.

Goedkope keukens én goede service

Wilt u graag een goed advies over hoe uw nieuwe keuken er uit kan komen te zien? Maak dan een afspraak, dit voorkomt lange wachttijden. Vergeet niet de lengte en breedte maten van de keuken of eventueel foto's van de keukenruimte mee te nemen.