Keukendepot Huissen


Keukendepot Huissen

De showroom van Keukendepot Huissen heeft zich gevestigd aan de Karstraat 32. Keukendepot Huissen is onderdeel van Jansen Totaal Wonen, een familiebedrijf wat sinds jaar en dag bekend staat om zijn totaalaanbod. 

Keukens in Huissen

Bij binnenkomst word je warm ontvangen door één van onze medewerkers. U kunt rustig rondkijken in onze showroom waar ruim 20 keukenopstellingen voor goedkope prijzen zijn opgesteld. Geen één keukenopstelling in de showroom is duurder dan € 4.000,-.  Keukendepot koopt slim in waardoor de keukencollectie voor Depot prijzen kunnen worden verkocht. Ondanks de goedkope prijzen krijgt u altijd deskundig advies en staan wij garant voor uitstekende service. De keukenadviseur zal samen met u uw droomkeuken ontwerpen in 3D. Zo krijgt u een goed beeld van je nieuwe keuken. Keukenadvies incl. 3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend.

3D keukenadvies

Wil t u graag een goed advies over hoe jouw nieuwe keuken er uit kan komen te zien? Maak dan online een afspraak, dit voorkomt lange wachttijden. Vergeet niet de lengte en breedte maten van de keuken of eventueel foto's van de keukenruimte mee te nemen.