Keukendepot GorinchemKom langs in onze keukenwinkel in Gorinchem!

Op zoek naar een betaalbare kwaliteitskeuken? Dan zit u bij Keukendepot in Gorinchem juist!. De showroom van Keukendepot Gorinchem is gevestigd in meubelwarenhuis Van der Vliet Wonen op het industrieterrein.

Ruime betaalbare keukens op maat!

Kom rustig rondkijken in onze showroom waar ruim 20 keukenopstellingen voor betaalbare prijzen zijn opgesteld. Bijna al onze keukenopstellingen in de showroom zijn niet duurder dan € 4.000,-. Keukendepot koopt slim in waardoor de keukencollectie voor Depot prijzen worden verkocht. Ondanks de goedkope prijzen krijgt u altijd deskundig advies en staan wij garant voor uitstekende service. De keukenadviseur zal samen met u uw droomkeuken ontwerpen in 3D. Zo krijgt u een goed beeld van de nieuwe keuken. Keukenadvies incl.3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend.

Zeker weten dat u waardevol keukenadvies krijgt?

Wilt u graag een goed advies over hoe uw nieuwe keuken er uit kan komen te zien? Maak dan een afspraak, dit voorkomt lange wachttijden. Vergeet niet de lengte en breedte maten van de keuken of eventuele foto's van de keukenruimte mee te nemen.