Keukendepot Eindhoven

Keukendepot Eindhoven

De showroom van Keukendepot Eindhoven is gevestigd aan de Kanaaldijk Noord, vlakbij de Praxis. Bij binnenkomst wordt u warm ontvangen door een van onze medewerkers.

Een keuken op maat tegen een super prijs

U kunt rustig rondkijken in onze showroom waar ruim 20 keukenopstellingen voor goedkope prijzen zijn opgesteld. Bij ons vind je heel veel keukenopstellingen die niet duurder zijn dan € 4.000,-. Keukendepot koopt slim in waardoor de keukencollectie voor Depot prijzen kan worden verkocht. Ondanks de goedkope prijzen krijgt u altijd deskundig advies en staan wij garant voor uitstekende service. Onze keukenadviseur zal samen met u uw droomkeuken ontwerpen in 3D. Zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken. Keukenadvies incl.3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend. 

Goedkope keukens in Eindhoven

Wilt u graag een goed advies over hoe uw nieuwe keuken er uit kan komen te zien? Maak dan online alvast een afspraak, dan weet u zeker dat u snel geholpen kunt worden. Vergeet niet de lengte en breedte maten van uw keuken of eventueel foto's van de keukenruimte mee te nemen.