Goedkope kwaliteitskeukens op maat

De showroom van Keukendepot Druten is gevestigd aan de Nijverheidsweg 1F. Keukendepot Druten is onderdeel van Jansen Totaal Wonen, een familiebedrijf wat sinds jaar en dag bekend staat om zijn totaalaanbod.

U kunt rustig rondkijken in onze showroom waar ruim 20 keukenopstellingen voor goedkope prijzen zijn opgesteld. Bijna al onze keukenopstellingen in de showroom zijn niet duurder dan €4.000,-. Keukendepot koopt slim in waardoor de keukencollectie voor Depot prijzen kunnen worden verkocht. Ondanks de goedkope prijzen krijgt u altijd deskundig advies en staan wij garant voor uitstekende service. De keukenadviseur zal samen met u uw droomkeuken ontwerpen in 3D. Zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe keuken. Ons keukenadvies incl.3D ontwerp is gratis en geheel vrijblijvend.

Deskundig advies over uw droomkeuken?

Wilt u graag een goed advies over hoe uw nieuwe keuken er uit kan komen te zien? Maak dan een afspraak, dit voorkomt lange wachttijden. Vergeet niet de lengte en breedte maten van de keuken of eventueel foto's van de keukenruimte mee te nemen.