Showroomkeukens voor extra voordeel bij Keukendepot

Omdat wij onze keukens standaard laag en eerlijk prijzen, heb je altijd al een hoog voordeel bij de aankoop van een van onze goedkope keukens. Maar als je profiteert van een van onze showroomkeukens, heb je het maximale voordeel dat je maar kunt behalen. Onze keukenopstellingen in de winkel worden regelmatig vervangen voor de meest nieuwe modellen, met innovatieve keukenapparatuur en de mooiste materialen. Dit betekent dat de vroegere showroomkeukens snel de showroom uit moeten, vandaar dat wij deze altijd zeer voordelig aanbieden.

Bekijk direct de Keukencollectie

Kwaliteit van showroomkeukens

De grote hoeveelheid showroomkeukens in de winkel gebruiken wij om de breedte van onze keukencollectie te tonen en zo ook onze klanten aan de hand mee te nemen door keukenland. Het maken van de juiste keuze is namelijk veel gemakkelijker als je de daadwerkelijke voorbeelden in alle rust kunt zien. Deze showroomkeukens worden technisch gezien niet gebruikt, anders dan het open en dicht doen van lades en kasten en het voelen aan de oppervlakken. De keukenapparatuur is niet aangesloten en de aan- en afvoer van water is nooit gemaakt.

Onze showroomkeukens zijn dus niet nieuw, maar wel áls nieuw en dat merk je in de prijs. Die ligt nog lager dan je al van ons gewend bent.

Nieuwe collecties showroomkeukens

Onze inkopers zijn doorlopend bezig met wat er speelt in keukenland en wat de fabrikanten aan nieuwe modellen en keukenkast mogelijkheden en dergelijke uitbrengen. Dit geldt ook voor de keukenapparatuur waar in onzeshowroomkeukens natuurlijk ook het een en ander van staat. Ook daar brengen wij wel eens wijzigingen in waarbij de "oude" apparatuur die nog nooit gebruikt is tegen hoge korting weggaat.

Natuurlijk is het niet zinvol om de keuken collectie wisselingen in één keer door te voeren, dan houden we niets over om aan jou te laten zien of moeten we langdurig dicht. Daarom doen wij dit in fases. Dit houdt in dat de kans groot is dat er showroomkeukens te koop staan, profiteer van dit voordeel.

Aanpassen showroomkeukens

Overigens is het niet zo dat de keuken zoals hij daar staat 100% zo moet zijn. Het is altijd mogelijk om in gesprek met de adviseur te kijken of er nog dingen aangepast of toegevoegd moeten worden aan de showroomkeukens die voor jouw situatie beter uitkomen. Deze aanpassingen zijn zoals je kunt begrijpen beperkt, het voordeel is al enorm en natuurlijk willen wij die keuken in één stuk verkopen om plaats te maken voor een nieuwe mooie keuken. Zo hebben showroomkeukens voordelen voor zowel jou als voor ons: Jij krijgt een mooie Duitse keuken voor weinig geld en wij kunnen zonder hoge kosten een nieuwe keuken plaatsen in de keukenshowroom.

 

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak