Showroomkeukens met extra voordeel bij Keukendepot

Omdat wij onze keukens standaard laag en eerlijk prijzen, heb je altijd een groot voordeel bij de aankoop van een van onze goedkope keukens. Wil je een keuken die nog goedkoper is informeer dan eens naar de showroomkeukens bij onze vestigingen.
Onze keukenopstellingen in de winkel worden regelmatig vervangen voor nieuwe keukens volgens de laatste keukentrends. Dit betekent dat de showroomkeukens worden uitverkocht en deze zeer voordelig worden aangeboden.

Vraag de vestiging naar het aanbod in showroomkeukens

Ben je op zoek naar een goedkope showroomkeuken neem dan contact op met de 1 onze vestigingen. De keukenadviseurs kunnen jou concreet informeren welke keukenopstellingen worden uitverkocht en met een extra korting weg mogen.

Kwaliteit van showroomkeukens

De grote hoeveelheid showroomkeukens in de winkel gebruiken wij om de breedte van onze keukencollectie en de verschillende mogelijkheden te tonen. Deze showroomkeukens worden technisch gezien niet gebruikt, anders dan het open en dicht doen van lades en kasten en het voelen aan de oppervlakken.
De keukenapparatuur is niet aangesloten en de aan- en afvoer van water is nooit gemaakt.
Onze showroomkeukens zijn dus niet nieuw, maar wel zo goed áls nieuw en dat merk je in de prijs. Die ligt nog lager dan je al van ons gewend bent.

Showroomkeukens maken plaats voor nieuwe collectie

Onze inkopers zijn altijd op zoek naar de laatste keukentrends en volgende de ontwikkelingen in de markt op de voet.  Dit geldt zowel voor complete keukens als keukenapparatuur, werkbladen en accessoires. Natuurlijk is het niet zinvol om de keuken collectie wisselingen in één keer door te voeren maar we houden onze winkels graag goed gevuld. Daarom vind de showroomuitverkoop in fases plaats. Dit houdt in dat de kans groot is dat er showroomkeukens te koop staan, profiteer van dit voordeel.

Aanpassen showroomkeukens

Overigens is het niet zo dat de keuken zoals hij daar staat 100% zo moet zijn. Het is altijd mogelijk om in gesprek met de adviseur te kijken of er nog zaken aangepast of toegevoegd kunnen worden aan de showroomkeukens die voor jouw situatie beter uitkomen. Deze aanpassingen zijn zoals je kunt begrijpen beperkt, gezien de extra korting die er op de showroomkeuken gegeven wordt.
Zo hebben showroomkeukens voordelen voor zowel jou als voor ons: Jij krijgt een mooie Duitse keuken voor weinig geld en wij kunnen zonder hoge kosten een nieuwe keuken plaatsen in de keukenshowroom.

 

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak