KeukenEen showroomkeuken: een nieuwe keuken met grote korting

Als je gaat kijken voor een nieuwe keuken kan het de moeite waard zijn om ook eens de ogen open te houden voor een voordelige showroomkeuken uit één van onze showrooms. Maar wat is nu precies een showroomkeuken en wat mag je daarvan verwachten?  De uitleg hiervan verschilt per keukenzaak dus we leggen hier even kort voor je uit wat een showroomkeuken bij ons betekent en wat jouw voordeel zou kunnen zijn.

Maak online een afspraak

Een voordelige showroomkeuken

In onze showrooms presenteren wij je de belangrijkste keukens voor wat betreft de uitvoeringen in kleur, opstelling, keukenkast soorten en keukenapparatuur samenstelling. Hier zijn onze inkopers vrijwel permanent mee bezig want we willen helemaal bij de tijd zijn als het gaat om nieuwe ontwikkelingen. Dit houdt ook in dat we geregeld onze keukenwinkel vernieuwen qua opstellingen. De keukens die worden vervangen worden dan zogenaamde showroomkeuken modellen.

Het plaatsen van nieuwe keuken opstellingen gebeurt niet in één keer. Dit gebeurt altijd in fases, het is natuurlijk niet zo dat in één keer de hele keukenshowroom wordt leeggehaald. Daarom is er altijd wel kans dat we één of meerdere keukens in de aanbieding hebben waar je tegen ongelooflijk lage prijzen deze showroomkeuken kunt kopen. Deze showroomkeuken modellen zijn niet daadwerkelijk gebruikt, ze hebben alleen als voorbeeld gestaan in onze winkel. Keukenapparatuur is nooit gebruikt en onze keukenzaak wordt altijd netjes schoon gehouden. Maar omdat de keukenkastjes en lades al wel diverse malen zijn geopend, en je de showroomkeuken mee moet nemen zoals hij er staat, geven wij er fikse korting op.

Garantie op uw showroomkeuken

Hoewel een showroomkeuken wordt gekocht zoals hij daar staat qua hoe die eruit ziet, zit er wel een volledige garantie op de techniek van deze keuken. De keukenapparatuur is nooit aangesloten geweest en hetzelfde geldt voor de aan en afvoer van water. Dus het enige waar een showroomkeuken verschilt van een nieuwe keuken is dat klanten zoals jij er aan gevoeld hebben en/of in gekeken. Dan is een veel lagere prijs met behoud van garantie een hele mooie mogelijkheid als jouw keukenruimte flexibel genoeg is voor het inpassen van de showroomkeuken of je treft het en de afmetingen kloppen nagenoeg precies.

Kom langs bij een Keukendepot vestiging bij jou in de buurt en ontdek welke showroomkeukens beschikbaar zijn.

 

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak