KeukenDe oriëntatie voor een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is een grote investering en gaat lang mee. In Nederland wordt gemiddeld iedere 7-8 jaar de keuken vervangen en vrijwel altijd wordt gekozen voor een keuken op maat in plaats van een showroomkeuken. Een maatwerk keuken wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke smaak en budget en er op het gebied van keukenfront, kleur, stijl of keukenblad zijn letterlijk honderden verschillende mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat je je goed oriënteert voordat je daadwerkelijk een nieuwe keuken koopt.

Bekijk direct de Keukencollectie

Bekijk nieuwe keukens in de showroom!

Dit oriënteren is vooral gericht op jouw smaak. Kijk eens in onze keukenwinkel naar wat je mooi vindt en wat je nodig hebt, maar let nog niet te veel op de prijs. Een keuken is een totaalpakket en stijl en smaak zijn in alle vormen van budget te vinden. Om je hierbij extra te helpen, zie je op onze website alvast een selectie van onze keukencollectie en in onze winkel lopen keukenadviseurs om jou te informeren over alle mogelijkheden. Je mag ook als je dat wil productbrochures mee naar huis nemen, om deze bijvoorbeeld samen met je partner door te nemen. Kijk overigens verder dan alleen de winkel en onze website, je kunt je goed laten inspireren op internet bij woon-websites.

Wat voor een nieuwe keuken past bij mij?

Ga na het oriënteren na wat voor nieuwe keuken je ook daadwerkelijk nodig hebt.

  • Is de keuken alleen bedoeld om eenvoudig in te koken, of wilt je je graag een chefkok wanen
  • Moet de ruimte ook geschikt zijn om in te eten of gezellig te zitten
  • Een groot gezin betekent een keuken met veel opbergruimte
  • Luxe en uitgebreid koken betekent diversiteit in keukenapparatuur
  • Kinderen in huis? Extra veiligheid en ergonomie zijn dan belangrijk

Tot slot is het verstandig om na te gaan hoe je de nieuwe keuken wil gaan gebruiken. Als je wat minder hecht aan de uiterlijke netheid van de keuken kunnen we hiermee rekening houden en (budgettair) meer rekening houden met bijvoorbeeld een luxe keukenblad of extra keuken inbouwapparatuur. Wanneer juist hygiëne en gezondheid van extra belang zijn (heeft u huisdieren?), dan worden de gekozen materialen hierop afgestemd.

Budget nieuwe keuken

Maak van tevoren (samen) een duidelijk overzicht van wat je graag wil hebben, wat per se nodig is en hoeveel budget je hiervoor over hebt. Houd ook rekening met plaatsing- en installatiekosten, de afwerking en onvoorziene kosten zoals kosten voor het plafond witten, eventueel een vernieuwing van de keukenvloer en de keukenachterwand. Zorg ervoor dat onze keukenadviseur op de hoogte is van het budget, zodat hij hier rekening mee kan houden. Naar boven rekenen voor extra apparatuur of een mooier keukenblad is een stuk eenvoudiger dan wanneer de adviseur het bedrag moet gokken. zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Wij geven altijd de direct de laagste prijs en zijn heel transparant in de kosten, maar we verkopen het liefst natuurlijk een geweldig mooie en uitgebreide nieuwe keuken.

 

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak