De oriëntatie op een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken is een grote investering die je maar een paar keer in je leven doet. In Nederland wordt gemiddeld iedere 7-8 jaar de keuken vervangen en vrijwel altijd wordt gekozen voor een keuken op maat in plaats van een showroomkeuken.

Een maatwerk keuken wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke smaak en budget en er op het gebied van opstelling, keukenfronten, kleur, stijl, werkblad en apparatuur zijn er honderden verschillende mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat je je goed oriënteert voordat je daadwerkelijk een nieuwe keuken koopt.


Bekijk collectie


Bekijk nieuwe keukens in de showroom!

De eerste stap in de aanschaf van een nieuwe keuken is de oriëntatie. Breng eens een bezoek aan 1 van onze showrooms en ontdek welke stijl jou het meeste aanspreekt. Download alvast ons collectieboek en bekijk onze keukens op de website.

Elke keuken die je ziet is in elke gewenst opstelling leverbaar. Van een rechte keuken tot een hoekkeuken en van een parallel opstelling tot een kookeiland keuken. Alles is mogelijk. Onze keukenadviseurs zijn er om jou te informeren over alle mogelijkheden.

Wat voor keuken past bij mij?

Ga na het oriënteren na hoe je jouw nieuwe keuken wilt gaan gebruiken.


  • Is de keuken alleen bedoeld om eenvoudig in te koken, of houd je van uitgebreid kokkerellen
  • Moet de ruimte ook geschikt zijn om in te eten of gezellig te zitten
  • Een groot gezin betekent een keuken met veel opbergruimte
  • Luxe en uitgebreid koken betekent diversiteit in keukenapparatuur
  • Kinderen in huis? Extra veiligheid en ergonomie zijn dan belangrijk

Tot slot is het verstandig om na te denken welke apparatuur je graag in jouw nieuwe keuken wilt. Wil je op gas koken of op inductie? Zoek je een eenvoudige oven of een luxe stoomoven? Was je de vaat met de hand of kies je voor het gemak van een vaatwasser? De keuze voor apparatuur vormt een belangirjk onderdeel van het budget. Bij Keukendepot vind je een ruim assortiment keukenapparatuur tegen scherpe prijzen. Onze keukenadviseurs informeren je hier graag over.

Budget nieuwe keuken

Maak van tevoren (samen) een duidelijk overzicht van wat je graag wil hebben, wat per se nodig is en hoeveel budget je hiervoor over hebt. Houd ook rekening met plaatsing- en installatiekosten, de afwerking en onvoorziene kosten zoals kosten voor stucwerk, eventueel een vernieuwing van de keukenvloer en de keukenachterwand.

Zorg ervoor dat onze keukenadviseur op de hoogte is van het budget, zodat hij hier rekening mee kan houden. Naar boven rekenen voor extra apparatuur of een mooier keukenblad is een stuk eenvoudiger dan wanneer de adviseur het bedrag moet gokken. zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Wij geven altijd de direct de laagste prijs en zijn heel transparant in de kosten, maar we verkopen het liefst natuurlijk een geweldig mooie en uitgebreide nieuwe keuken.

 

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak