Bosch Apparatuur

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bosch stoomoven: ontdek de mogelijkheden!

Eten stomen is een techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt. Na roosteren boven een vuurtje is stomen de oudste kooktechniek. De Chinezen gebruikten de stoomtechnieken duizenden jaren geleden al voor het bereiden van hun voedsel. Ook in de hedendaagse keuken zien we dat eten stomen door middel van een stoomoven steeds populairder wordt en zien we een échte keukentrend opkomen. Niet gek ook, want een stoomoven heeft vele voordelen ten opzichte van een conventionele oven of combimagnetron. Zo kookt de hete stoom het eten heel geleidelijk, waardoor de belangrijkste vitamines en mineralen behouden blijven.

Maar wat kunt u eigenlijk allemaal met een stoomoven? In principe kunt u alles wat u in een pan bereidt ook bereiden in een stoomoven. Naast stomen, kunt u er ook mee ontdooien, opwarmen, pocheren, blancheren of wecken. U kunt verschillende gerechten tegelijk in de oven doen waarbij de smaak behouden blijft! Een gerecht van vis, groente en aardappels kan binnen een half uur op tafel staan. U hoeft alleen maar de stoomoven in te stellen en de aardappels, groente en vis er op het juiste moment in doen met de juiste temperatuur. Zo wordt u een echte chef in uw eigen keuken!

Toch liever een combi-stoomoven?

Wilt u profiteren van de voordelen van een stoomoven, maar tegelijkertijd niet het gemak van de traditionele ovenfuncties verliezen? Kies dan voor een Bosch combi stoomoven. Hiermee kunt u uw eten optimaal bereiden, door stoom toe te voegen aan de bereiding van vlees waardoor het vlees niet zal uitdrogen. Er bestaan ook stoomovens met magnetronfunctie. Hierbij kunt u volledig stomen en is de magnetron aangevuld met een grill- en hetelucchtfunctie.

Bosch inductiekookplaten zijn de nieuwe trend

Koken op een inductiekookplaat wordt steeds populairder! Hoewel de aanschafprijs van een inductie kookplaat gemiddeld iets hoger ligt dan die van gaskookplaten en keramische kookplaten, bespaart u flink op het energieverbruik en bespaart u tijd omdat een inductie kookplaat gemakkelijk te reinigen is. Een inductiekookplaat werkt door middel van een magnetisch veld, dat ontstaat wanneer er een pan met ijzerhoudend metaal op de inductiekookplaat wordt gezet.

Bosch inductiekookplaat 80cm

Bent u specifiek op zoek naar een Bosch inductiekookplaat van 80cm? Wij bieden verschillende inductie kookplaten met een breedte van 80cm aan. Zo hebben we modellen met 4 of 5 zones, zodat u alle ruimte heeft om uw eten optimaal te bereiden. Alhoewel een inductiekookplaat snel afkoelt en eten minder snel aanbrandt, kan het wel eens voorkomen dat er toch iets mis gaat. Wilt u nare geurtjes tegengaan tijdens het koken? Kies dan voor een Bosch inductie met afzuiging om daarnaast ook vetstoffen tegen te gaan!

Bosch koelvriescombinatie inbouw

Met een koel-vriescombinatie (combi-koelkast) heeft u een koelkast en een vriezer in één behuizing. Bij sommige modellen heeft de koelkast een vriesvak, terwijl bij andere modellen de vriezer een eigen deur heeft. Een koelvriescombinatie van Bosch helpt u ruimte besparen! De koelvriescombinatie die voor u geschikt is, zal er niet alleen voor zorgen dat uw voedsel optimaal beschermd is, maar biedt daarnaast ook meer ruimte in uw keuken. Sommige modellen van onze inbouw koelvriescombinaties beschikken over No Frost. Handig, als u het ontdooien van de koelkast maar niets vindt!

Naast inbouw koelkasten bevat de collectie Bosch koelkasten ook vrijstaande koelkasten. Ideaal wanneer u juist op zoek bent naar een eye-catcher in uw keuken. Heeft u al een aparte vriezer of heeft u geen vriezer nodig? In dat geval kunt u kiezen voor onze Bosch koelkasten zonder vriesvak. We hebben koelkasten in alle soorten en maten. Als u op zoek bent naar een kwaliteit koelkast voor een scherpe prijs, dan bent u bij Keukendepot aan het juiste adres.

Bosch keukenapparatuur kopen?

Heeft u interesse gekregen in de keukenapparatuur van Bosch? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de keukenapparatuur die aansluit bij uw wensen. U ontvangt van ons een speciale Keukendepot verkoopprijs, speciaal voor u. Of kom eens vrijblijvend langs bij één van onze