Landelijke keukens

Als je het ultieme thuisgevoel wilt ervaren, moet je gaan voor een van onze goedkope landelijke keukens. Kaderdeurtjes, sierlijke grepen en rustige kleuren zoals wit, crème of pastelinten vormen de basis. Het idee van een landelijke keuken is het creëren van een warme sfeer. Landelijke keukens hebben vaak een kookeiland of een hoek, al dan niet met bargedeelte.

Een goedkope landelijke keuken van Keukendepot gebruik je niet alleen om te koken, maar ook om te eten, te praten en gezellig samen te zijn. Een grote eettafel is dan ook niet weg te denken bij een landelijke keuken. Landelijke keukens zijn over het algemeen ook van een redelijke oppervlakte juist omdat er zoveel in moet kunnen, en er ook meerdere mensen comfortabel moeten kunnen zitten.

Ontdek onze keukens met verschillende landelijke stijlen!

Landelijke keukens hebben vaak een nostalgisch keukenfront en mooie accenten zoals glaskasten, een schouwafzuigkap en sierlijke grepen die het geheel een landelijke uitstraling geven. De kleuren die gebruikt worden zijn meestal wit, crème, of pasteltinten, maar ook houttinten zien we steeds vaker terug in onze goedkope landelijke keukens. Voor het keukenblad wordt vaak gekozen voor natuursteen of composiet. En om je goedkope landelijke keuken helemaal af te maken, zet je wat boerenservies in de glaskast, kruidenpotten en houten snijplanken als decoratie op het aanrecht.

Keukenapparatuur in landelijke keukens

Misschien denk je in eerste instantie dat moderne keukenapparatuur niet bij een landelijke keuken past, maar door deze in te laten bouwen of volledig te integreren zodat deze van het zicht wordt onttrokken, kun je alsnog profiteren van de modernste technieken met behoud van het landelijke karakter. De koelkast, afzuigkap en vaatwasser zijn volledig te integreren, dat wil zeggen dat een keukenfront het apparaat verhult en het onzichtbaar maakt voor het blote oog. Denk ook eens aan een losstaand fornuis met een inductiekookplaat. Zo profiteer je van de voordelen van zuinig koken op inductie zonder de landelijke uitstraling van een groot fornuis te verliezen.

Bekijk de keukencollectie op onze website, of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Toch op zoek naar een andere keukenopstelling?


Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.