Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen van onze klanten. Staat jouw vraag en antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@keukendepot.nl.

Hoe kan dat toch zo goedkoop?

Keukendepot doet haar inkoop bij de grootste fabriek van Duitsland. Omdat wij zowel de keukenkastjes, het keukenblad en de keukenapparatuur bij dezelfde fabriek inkopen en onze lage calculatie kunnen wij je een topkwaliteit keuken aanbieden voor de laagste prijs. 

Ik heb andere afmetingen?

Geen enkel probleem, wij leveren alle keukens in iedere gewenste maat! Het belangrijkste is dat je het keukenfront (keukendeurtjes) mooi vindt. Alle afmetingen zijn namelijk te realiseren via onze keukenplanner! Onze verkopers maken graag een gratis 3D keukenontwerp voor jou!

Is de kwaliteit wel goed?

Keukendepot levert Duitse topkwaliteit en koopt in bij een van de grootste fabrieken van Duitsland. Onze producten dragen het GS-keurmerk van LGA-Qualitatsservice GmbH, Nurnberg, ten bewijze van geteste kwaliteit. Duitse topkwaliteit voor de laagste prijs!

Welke keukenkast modellen zijn er?

Bij Keukendepot verkopen we alle mogelijke keukenkast modellen, zowel bovenkasten, onderkasten, ladenkasten en speciale keukenkasten. Wat dacht je van een apothekerskast of carrouselkast voor extra veel opbergruimte. Of keukendeurtjes van glas of massief hout of met geïntegreerde keukenverlichting. Ook kunnen wij een ontwerp voor jou tekenen met daarin een kookeiland.

Ik wil andere keukenapparaten?

Je wil bijvoorbeeld een keramische kookplaat i.p.v. een gaskookplaat of de getoonde opstelling heeft geen vaatwasser welke jij graag wil? Of je wil een ander merk? Geen probleem! De getoonde opstelling in onze keukenwinkel is slechts een idee, al jouw wensen kunnen namelijk worden vervult!

Wat is de levertijd van een keuken?

Wij kunnen onze keukens leveren met een gemiddelde levertijd van slechts 5 weken! Heb je de keuken bijvoorbeeld pas volgend jaar nodig? Dat is ook geen probleem: wij leveren de keuken wanneer je wil voor de op dit moment geldende prijzen!

Wat voor keukens zijn er?

Bij Keukendepot slaag je voor topkwaliteit voor een spotprijs. Onze goedkope keukens worden in Duitsland gemaakt. Met een Duitse keuken profiteer je van kwaliteit voor een lage prijs. Behalve keukens op maat, verkopen wij ook showroomkeukens. Een showroomkeuken is een opstelling die bij ons in winkel staat en binnenkort wordt vervangen door een nieuwe keukenopstelling. Je profiteert dan van een extra lage prijs.

Welke keukenbladen worden verkocht?

Het keukenblad is een sfeerbepalend deel van de keuken, vandaar dat wij diverse aanrechtblad soorten in ons assortiment hebben. Bij Keukendepot verkopen wij alleen de beste kwaliteit keukenbladen en deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Hoe gaat de keuken montage?

Alle keukens worden geleverd als complete (montagevriendelijke) elementen! Wil je de keuken toch liever niet zelf monteren dan kunnen wij jou uiteraard in contact brengen met erkende betrouwbare monteurs.

Wat gebeurt er nadat ik een bestelling via de webwinkel gedaan heb?

Je kan alle producten die wij online hebben staan bestellen door op de winkelwagen button te klikken of offerte aan te vragen. Na de online bestelling of aanvraag neemt een van onze vestigingen direct contact met u op over de levertijd en betaling. 

Betaal ik bezorgkosten als ik mijn bestelling kom afhalen?

Nee vanzelfsprekend betaal je bij het zelf ophalen van apparatuur geen bezorgkosten. 

Hoe kan ik betalen?

Betalingen vinden in een onze vestigingen plaats: 

Capelle aan den IJsselDrutenEindhovenHuissenLeeuwardenSoesterbergTerborgTilburgVeenendaal en Wolvega.

Wat is de levertijd op de producten?

Sommige artikelen zijn uit voorraad leverbaar. De meeste artikelen worden op bestelling geproduceerd door onze leveranciers wereldwijd. Je krijgt na je bestelling een bevestiging van een van onze vestigingen die je op de hoogte brengen van de levertijd.  De levertijd is enigzins afhankelijk van de desbetreffende leverancier. 

Hebben jullie een showroom?

Is Keukendepot aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW)?

Ja, Keukendepot s is aangesloten bij het CBW en hanteert dan ook de voorwaarden van de CBW. Klik hier om de voorwaarden te bekijken.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?


Omdat we het jou bij Keukendepot graag zo gemakkelijk mogelijk maken, kunt je op twee manieren aangeven dat je service aan jouw keuken verlangt. Bij een aantal van onze leveranciers kun je je direct telefonisch melden. Zij nemen jouw klacht of verzoek dan in behandeling en spreken de verdere afhandeling meteen met je door. Deze leveranciers vind je in de lijst onderaan deze pagina. Wij adviseren je het typenummer van het desbetreffende apparaat bij de hand te hebben. Klik hier om direct naar de service nummers te gaan.