Vakkundige montage


Ziet u er tegenop of heeft u geen tijd, laat uw keuken dan monteren door één van de door ons geselecteerde montagebedrijven in uw regio. Deze vakkundige monteurs zijn bekend met de producten van Keukendepot en nemen graag uw zorg uit handen. Voorafgaand aan de montage komen zij eerst persoonlijk bij u langs en bekijken de situatie van uw woning, zodat er geen problemen ontstaan tijdens het monteren. 

Het is leuk om te weten dat uw keuken al binnen vijf weken afgeleverd kan worden en in één dag gebruiksklaar in jouw woning kan staan. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden die met het plaatsen van de keuken gemoeid zijn. Alle keukenonderdelen zijn in folie verpakt en verstevigd met kartonranden, zodat jouw droomkeuken zonder schade bij je wordt afgeleverd. Wil je zelf jouw keuken monteren, dan is het fijn te weten dat de kasten en binnenindelingen al gemonteerd zijn in onze fabriek. Deze worden dus kant en klaar bij u geleverd. Ook het afstellen van de stelpoten en het monteren van de kastdeuren moet geen probleem zijn.

Vakkundige montage

Of je het nu zelf doet of laat doen, bij Keukendepot is de montage geen probleem. Bij aankoop van een keuken kunt u uw keuken laten plaatsen en monteren door het montageteam van de Keukendepot vestiging of door Keukendepot geselecteerde montagebedrijven in jouw regio. Deze bedrijven zijn bekend met Keukendepot en plaatsen al jaren tot volle tevredenheid keukens bij onze klanten. 

Zelf monteren

Indien u zelf uw keuken wil plaatsen en monteren, is het fijn te weten dat alle kasten zijn voor gemonteerd. Door het bijgeleverde montageboek en basismontagepakket (schroeven, strippen, plintklemmetjes, etc) moet het plaatsen van de keuken geen problemen opleveren. 

U kunt alle montageprocedures rustig nalezen in onze uitgebreide Nederlandstalige handleiding. Deze ontvangt u bij uw bestelling samen met een basismontagepakket (schroeven, strippen en plintklemmetjes etc.).

Het montageboek KD.NO kunt u hier alvast downloaden.

Het montageboek KD.AR kunt u hier alvast downloaden.