In onze keukenwinkel barst het van de inspiratie!

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken of op zoek bent naar keukenideeën, dan doe je er goed aan om eens naar onze keukenwinkel te komen. Dat kan door deze website te bekijken, maar de meeste bezoekers komen naar onze keukenwinkel toe waar alle soorten en maten keukens met keukenapparatuur staan opgesteld. Je hebt in onze keukenwinkel alle ruimte om de keukens uit te proberen en onze adviseurs staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Service in de keukenwinkel

Wij zijn gewend om in de keukenwinkel de tijd te nemen voor jou als klant. Het is dan ook fijn voor beiden als we een afspraak kunnen maken, omdat we dan de mogelijkheid hebben in alle rust de mogelijkheden door te nemen die er voor jouw situatie bestaan. Samen lopen we door de keukenwinkel heen om alle showroomkeukens te bekijken en te ontdekken wat jij mooi, praktisch en betaalbaar vindt. Vervolgens maken we een keukenontwerp met behulp van onze 3D keukenplanner aan de hand van jouw wensen en beslissingen de keuken die ideaal is voor jouw situatie. Je ziet gelijk hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien en heeft de mogelijkheid om zaken aan te passen die dan ook gelijk zichtbaar worden. En dit alles natuurlijk onder het genot van verse koffie en het gemak om zowel rond te kijken in de keukenwinkel als te ontwerpen in 3D.

De route naar onze keukenwinkel

Er zijn negen keukenwinkels van Keukendepot, namelijk in Beuningen, Eindhoven, Huissen. Leeuwarden, Soesterberg, Terborg, Tilburg, Veenendaal en Wolvega. Bij iedere keukenwinkel is altijd ruimte parkeergelegenheid die uiteraard gratis is. Als je een afspraak wil maken met een adviseur op een tijdstip dat het jou uitkomt, dan bieden wij jou de mogelijkheid om zowel via email als telefoon een tijdstip te laten weten. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met je op voor een afspraak in de keukenwinkel.