U-keuken

Onze filialen
Gratis keukenadvies

Maak een afspraak met onze adviseur

Afspraak maken

U-keuken: 1 Resultaat

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

U-keuken: 1 Resultaat

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een U keuken?

Een U keuken is een erg geliefd soort keuken. De U keuken is namelijk vaak een grote keuken, en wie houdt van koken, vindt het vaak fijn om dat met veel ruimte te kunnen doen. Een U keuken is een keuken in de vorm van een U. Deze keuken heeft aan één kant een opening, en heeft aan de andere drie kanten keukenmeubelen staan. Net geen vierkant dus. De U keuken kan in een hoek van een kamer staan. Bij deze opstelling staan alle kanten van de keuken tegen een wand aan. Maar het is ook mogelijk om de U keuken tegen twee wanden te zetten, en één kant van de keukenkastjes los in de ruimte te zetten. Dit kan dan bijvoorbeeld als een soort bar gebruikt worden.

U keuken mogelijkheden

Zoals u leest zijn er verschillende mogelijkheden voor de U keuken. En niet alleen de opstelling ervan, maar ook de stijlen hebben verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een moderne U keuken. Denk hierbij aan moderne kleuren, strakke matte keukenkastjes etc. Een andere optie voor een U keuken is juist een landelijke keuken. Hier kunt u meer denken aan houten keukenkastjes en bijvoorbeeld warmere kleuren. Naast deze twee stijlen zijn er natuurlijk veel meer stijlen waar u uit kan kiezen. Ook kunt u natuurlijk zelf uw keuken samenstellen, en dus stijlen combineren.

Een U keuken van Keukendepot

Als u graag de mogelijkheden wilt inzien van een U keuken, dan kunt u bij Keukendepot terecht. U kunt rondkijken in de webshop, maar u kunt ook langsgaan bij een vestiging bij u in de buurt. Dan kunt u de keukenspecialist zelf spreken. U kunt de specialist om advies vragen over de ruimte van uw keuken, en of een U keuken een goed idee is in uw huis. Bekijk de keukens op Keukendepot.nl en/of kom langs bij één van onze vestigingen!