Rechte keuken

Onze filialen
Gratis keukenadvies

Maak een afspraak met onze adviseur

Afspraak maken

Rechte keuken: 10 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Rechte keuken: 10 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een rechte keuken?

Een rechte keuken is een keuken die je vaak tegenkomt. In keukenzaken, in showrooms, maar vooral ook in veel huishoudens. Een rechte keuken is een compacte keuken. Er worden namelijk in een recht stuk keuken, verschillende apparaten en mogelijkheden gestopt. Een rechte keuken is namelijk vaak ook een kleine keuken, waar slechts een recht stuk beschikbaar is voor de keukenonderdelen. In bijvoorbeeld een hoekkeuken is vaak meer ruimte omdat het hier om een hoek gaat. Bij een rechte keuken is dit dus niet het geval. Maar dat maakt een rechte keuken echt niet minder fijn of praktisch. Een rechte keuken is namelijk naast compact, ook nog eens veelzijdig.

De veelzijdigheid van een rechte keuken

Wat zo fijn is aan een rechte keuken, is dat alles wat u nodig heeft, binnen handbereik is. Wilt u bij de magnetron? Zet één stapje naar rechts en u bent er. Maar ondanks dat alles dicht bij elkaar zit, is er echt wel genoeg ruimte voor alle keukenapparaten. Er is tegenwoordig erg veel inbouw apparatuur, dus alles wat u nodig heeft, kan gewoon ingebouwd worden. Bijvoorbeeld de vaatwasser en de koelkast, deze kunnen in de keukenkastjes geplaatst worden. Zo wordt de relatief kleine kamer goed benut en heeft u een compacte doch veelzijdige keuken in uw huis.

Rechte keuken van Keukendepot

Zoals gezegd is het fijn aan een rechte keuken dat alles binnen handbereik is. Dat kunt u bijvoorbeeld niet zeggen van een eilandkeuken. Ja, daar is lekker veel ruimte om te kokkerellen, maar een uitgebreid diner bereiden kan ook echt wel met minder ruimte. En als u de rechte keuken tegen één wand plaatst, heeft u de andere wanden van de kamer nog vrij voor andere meubels en accessoires! Keukendepot heeft verschillende rechte keukens in het aanbod die u wellicht wel heel goed zullen bevallen. Neem snel een kijkje bij onze keukens en vindt uw droomkeuken!