Landelijke keukens

Landelijke keukens: 3 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
 1. Cinicinnati Alpin wit
  Cinicinnati Alpin wit
  € 1.999,00
 2. Milwaukee Magnolia supermat
  Milwaukee Magnolia supermat
  € 2.499,00
 3. Charlotte Riet
  Charlotte Riet
  € 3.699,00

Landelijke keukens: 3 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Als je het ultieme thuisgevoel wilt ervaren, moet je gaan voor een van onze landelijke keukens. Natuurlijke elementen en rustige kleuren zoals wit en crème vormen de basis. Het idee van een landelijke keuken is dat je er voor vrijwel alles komt. Natuurlijk voor het koken, maar ook om te eten, te praten, bordspelletjes te spelen en huiswerk te maken. Een grote eettafel is dan ook niet weg te denken bij een landelijke keuken. Landelijke keukens zijn over het algemeen ook van een redelijke oppervlakte juist omdat er zoveel in moet kunnen, en er ook meerdere mensen comfortabel moeten kunnen zitten.

Stijl van landelijke keukens

De opzet van landelijke keukens kan vrij strak zijn, hoewel normaal gesproken een opvallend nostalgisch keukenfront wordt gekozen en de keuken voorzien is van zogenaamde tierlantijntjes. Het zijn de “rommelige” accenten en accessoires die eraan worden toegevoegd, die het geheel een landelijke uitstraling geven. De kleuren die gebruikt worden zijn meestal wit of crème, met af en toe wat aarde tinten of donkerblauw. De materialen die gebruikt zijn, zijn natuurlijk. Denk hierbij aan hout en natuursteen of composiet. Een complete houten keuken is bijvoorbeeld mogelijk, of een prachtig natuursteen aanrechtblad. Om landelijke keukens extra landelijk te maken, is een knop als keuken handgreep en een grote keramische spoelbak met nostalgische kraan bijna een verplichting. Om het helemaal af te maken, zet je wat boerenservies, een vaas bloemen en grote rieten manden neer. Deze manden kunnen ook in de keukenkasten geplaatst worden bij wijze van ladenkasten. Vraag onze keukenadviseur om aanvullend advies.

Keukenapparatuur in landelijke keukens

Moderne keukenapparatuur past wellicht niet bij een landelijke keuken, maar door deze in te laten bouwen of volledig te integreren zodat deze van het zicht wordt onttrokken, kun je alsnog profiteren van de modernste technieken met behoud van het landelijke karakter. De koelkast, afzuigkap en vaatwasser zijn volledig te integreren, dat wil zeggen dat een keukenfront het apparaat verhult en het onzichtbaar maakt voor het blote oog. Samen met een groot gasfornuis en of een brede inbouw gaskookplaat waan je je in landelijke sfeer met een van onze landelijke keukens.

Bekijk de keukencollectie op de website, of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Toch op zoek naar een andere keukenopstelling?

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.