Duitse keukens

Duitse keukens: 19 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
 1. Voorraad keuken Torrance Alpin
  Voorraad keuken Torrance Alpin
  € 1.099,00
 2. Denver Beton grijs / Torrance Alpin wit
  Denver Beton grijs / Torrance Alpin wit
  € 1.149,00
 3. Torrance Kashmir
  Torrance Kashmir
  € 1.299,00
 4. Toledo Schiefer grijs
  Toledo Schiefer grijs
  € 1.509,00
 5. Elgin Pro zijdegrijs
  Elgin Pro zijdegrijs
  € 1.799,00
 6. Elgin Wit
  Elgin Wit
  € 1.899,00
 7. Toledo Alpin wit XL
  Toledo Alpin wit XL
  € 1.959,00
 8. Seattle wit hoogglans
  Seattle wit hoogglans
  € 1.995,00
 9. Cinicinnati Alpin wit
  Cinicinnati Alpin wit
  € 1.999,00
 10. Lincoln magnolia
  Lincoln magnolia
  € 2.149,00
 11. Keuken Fargo Alpin wit
  Fargo Alpin wit
  € 2.189,00
 12. Stamford zwart beton XL
  Stamford zwart beton XL
  € 2.289,00
 13. Fresno zwart /Arlington Nussbaum donker
  Fresno zwart /Arlington Nussbaum donker
  € 2.399,00
 14. Milwaukee Magnolia supermat
  Milwaukee Magnolia supermat
  € 2.499,00
 15. Arlington Steen Eiken
  Arlington Steen Eiken
  € 2.599,00
 16. Lincoln wit
  Lincoln wit
  € 2.695,00
 17. Arlington Wild Eiken/Elgin pro Carbon zwart
  Arlington Wild Eiken/Elgin pro Carbon zwart
  € 2.999,00
 18. Reno Beton grijs
  Reno Beton grijs
  € 3.099,00
 19. Toledo Steengrijs supermat
  Toledo Steengrijs supermat
  € 3.199,00

Duitse keukens: 19 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Een Duitse keuken staat voor kwaliteit

Veel Duitse producten stralen kwaliteit uit. Duitse degelijkheid staat niet alleen voor bekende Duitse automerken, (huishoudelijk) apparatuur, maar dat is ook het geval bij Duitse keukens. Duitsland staat bekend als bakermat voor grondigheid en een hoge mate van afwerking en kwaliteit van de keuken. Een Duitse keuken is solide, technisch uitstekend en uitgerust met de meest voor de hand liggende snufjes. Niet altijd super innovatief maar vooruitstrevend genoeg om mee te gaan in wat men tegenwoordig eist in een praktische en tegelijk mooie keuken.

Nu hoef je gelukkig niet helemaal naar Duitsland toe voor een Duitse keuken, je kunt namelijk ook gewoon bij Keukendepot langskomen. Dit biedt je de mogelijkheid om goedkope keukens te bekijken en kopen met goede Nederlandse service, Nederlands advies, redelijke reistijden, maar wel betrouwbare Duitse kwaliteit. Zowel onze maatwerk keukens als onze showroomkeukens zijn van Duitse kwaliteit.

Grote productie van Duitse keuken modellen

Duitsland heeft in de afgelopen 50 jaar een uitgebreide kennis opgebouwd wat betreft de fabricage van hoogwaardig kwalitatieve keukens, waardoor de term "Duitse keuken" en begrip is geworden in West-Europa. Daar kan bijna geen ander land aan tippen. Al wil Italië dat wel graag met haar Italiaanse keukens. Ook in Nederland ook nog wel wat productie. De grootste en beste fabrikanten van keukens komen echter nog steeds uit Duitsland, en leveren verschillende merken Duitse keuken modellen aan de meeste keukenzaken in Europa. Er is een groot aantal verschillen in de diverse productlijnen van Duitse keukens. Er zijn veel variaties in luxe, kleur maar ook maat zoals extra hoge of diepe keukens. Het productieproces van een Duitse keuken wordt zeer goed gecontroleerd en de laatste jaren wordt er enorm gericht op innovatie van de Duitse keuken zodat deze aansluit op de wensen van de consument tegenwoordig.

Zijn Duitse keukens goedkoper?

Veel mensen vragen zich af of een Duitse keuken goedkoper is. De diverse productlijnen met verschillende variaties in luxe brengen uiteraard verschillen in prijzen met zich mee. Toch kan er gezegd worden dat Duitse keukens over het algemeen goedkoper zijn dan bijvoorbeeld Nederlandse keukens of Italiaanse keukens. Doordat het Duitse productieproces zo efficiënt is ingericht, weten de fabrikanten hierop te besparen. Deze kostenbesparing zorgt voor goedkope Duitse keukens.

Een Duitse keuken kopen in Nederland

Voor een mooie Duitse keuken kun je gewoon in Nederland blijven. Je hoeft echt niet ver te rijden en de Duitse taal te leren om uit te leggen als er iets mis is. Je komt namelijk gewoon naar één van onze Keukendepot vestigingen voor een Duitse keuken en je krijgt een eerlijk en betrouwbaar Nederlands advies er gratis bij. Bovendien zul je merken dat onze keuken prijzen voor Duitse keuken modellen zeer scherp zijn. Een Duitse keuken kopen was nog nooit zo makkelijk!

Toch op zoek naar een andere keukenopstelling?

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.