Keukens Nijmegen

keukens nijmegen

Op zoek naar keukens in Nijmegen? Op iets meer dan 20 minuten rijden met de auto vanuit centrum Nijmegen bevindt zich Keukendepot Druten. Hier kunt u rustig rondkijken en op zoek gaan naar uw nieuwe keuken. In onze Keukendepot showroom in Druten vindt u diverse keukenoplossingen. Kom gerust langs in onze showroom nabij Nijmegen voor een ruim assortiment in keukens, keukenkastjes, keukenfronten en meer!

Openingstijden

Onze openingstijden zijn als volgt:

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:30 uur
Woensdag10:00 - 17:30 uur
Donderdag10:00 - 17:30 uur
Vrijdag10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag12:00 - 17:00 uur

Keukenzaak in de buurt van Nijmegen

Wanneer u op zoek bent naar een keukenzaak nabij Nijmegen dan bent u bij ons helemaal op uw plek. Een keuken kiezen is geen keuze die u 1,2,3 maakt. Daarom snappen wij best dat u hierin wat advies kunt gebruiken. Keukendepot zorgt altijd voor een oplossing op maat. Daarom denken wij graag met u mee. Breng u ideeën en wensen mee naar onze ontwerptafel. Wij streven ernaar om gezamenlijk tot een top oplossing te komen die perfect aansluit bij uw droomkeuken. De showroom van Keukendepot Druten is onderdeel van Jansen Totaal wonen en staat in de regio bekend als een familiebedrijf met jarenlange ervaring en een enorm breed aanbod.

Keuken op maat Nijmegen

Alles is mogelijk bij Keukendepot! Een modern en luxe ontwerp? Of u nu op zoek bent naar een kookeiland, een U-keuken, elke gewenste opstelling is mogelijk! Vrijwel alle klanten bij onze keukenzaak in Druten hebben een eigen unieke situatie, waardoor vrijwel al onze keukens 100% op maat worden gemaakt! Alhoewel keukens op maat veel tijd kosten om te ontwerpen, helpen onze bedreven adviseurs u maar al te graag met hun jarenlange ervaring!

CBW-erkende keukenzaak

Keukendepot Druten is CBW-erkend, wat eigenlijk betekent dat u zorgeloos een keuken bij ons kunt kopen. Als CBW-erkende keukenwinkel in regio Nijmegen bieden wij extra goede garantie van minstens 2 jaar, een nette aanbetalingsregeling en heeft u beschikking over een onpartijdige klachtafhandeling partij. Dit geeft u als consument dus alle zekerheid die u nodig heeft om maximaal van een aankoop te genieten!

Goedkope keukens kopen op 20 minuten van Nijmegen

Door een slimme inkoopcombinatie is onze keukenzaak in de buurt van Nijmegen in staat om u keukens aan te bieden die niet duurder zijn dan €4.500. Daarnaast mag u uiteraard rekenen op deskundig advies van onze collega’s. Gezamenlijk komen we tot uw droomkeuken van Duitse topkwaliteit!

Maak een afspraak

Tijd is kostbaar, en dat weten we bij Keukendepot maar al te goed. Daarom raden wij u aan om een afspraak met ons in te plannen met één van onze adviseurs op locatie. Plan vandaag nog uw afspraak in met een van onze keukendeskundige. Zo kunt u tijdens uw gesprek gezamenlijk jullie keuken wensen te bespreken. Dit resulteert in een vrijblijvende, transparante keukenofferte. Wij denken graag met u mee!

keukens nijmegen

Tips voor een efficiënte afspraak

  • Meet de ruimte op, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Maak een foto van de ruimte, zo kunnen onze adviseurs zich optimaal inleven.
  • Noteer uw wensen en behoeften van een Keuken. Zo voorkomt u teleurstelling achteraf.

3D keukenontwerp

Ontwerpt u liever zelf een keuken? Probeer dan eens onze 3D keukenplanner en laat u inspireren door de keukens bij ons op locatie. Heeft u hier liever advies over? Ook dan staan we graag voor u klaar. Onze professionele adviseurs op locatie kunnen samen met u een 3D keukenontwerp maken. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw droomkeuken er daadwerkelijk uit komt te zien in uw huis.

Overige vragen? Wij helpen u graag!

Mocht u nog vragen hebben over wat u kunt verwachten binnen onze vestiging dan is het mogelijk om van dinsdag tot en met zondag telefonisch contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook een contactformulier invullen op de website. Dit formulier komt rechtstreeks terecht bij de vestiging waar u een vraag over hebt. Wilt u liever direct antwoord op uw vraag? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken tijdens onze openingstijden op het telefoonnummer: 088-0216555