Keukens Doetinchem

Bent u op zoek naar een keuken in Doetinchem? Dan is de showroom van Keukendepot Terborg de ideale uitvalsbasis voor uw nieuwe keuken. Op slechts 15 minuten rijden vanaf het Centrum van Doetinchem staat u al bij ons voor de deur. Daar kunt u gebruik maken van de uitgebreide parkeergelegenheid voor de deur. u bent bij ons van harte welkom van maandag tot en met zondag, want wij zijn iedere dag geopend!

Openingstijden

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag

10:00 - 18:00

Dinsdag

10:00 - 18:00

Woensdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 18:00

Vrijdag

10:00 - 21:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

12:00 - 17:00

Keukens in de buurt van Doetinchem

De showroom van Keukendepot Terborg is gevestigd in Maron Meubels & Keukens, een woonwinkel die al meer dan 34 jaar een begrip is in de regio! In onze keukenzaak in de buurt van Doetinchem staat de klant helemaal centraal. Komt u ook vrijblijvend kijken? Bij binnenkomst wordt u vriendelijk verwelkomt door onze vriendelijke en ervaren medewerkers. Neem gerust de kinderen mee, want er is een ballenbak aanwezig waar de kinderen eindeloos kunnen spelen! Navigeer via Google direct naar onze Keukendepot bij Terborg. Bekijk de routebeschrijving.

Open keuken Doetinchem

Alles is mogelijk bij Keukendepot! Een keuken die direct is verbonden met de woonkamer biedt enorm veel gezelligheid. Daarnaast is een open keuken ook erg gemakkelijk om uw kinderen in de gaten te houden, of om uw favoriete programma te bekijken tijdens het koken. Samen met u kiezen we de beste oplossing voor uw woning. Ook in Terborg weten we hier wel raad mee. Samen met de specialisten uit onze keukenzaak bespreken we de mogelijkheden voor uw woning en onderzoeken we of een open keuken in uw woning een oplossing is.

CBW-erkende keukenzaak

Een nieuwe keuken koopt u om er jarenlang van te genieten. Bij keukendepot Terborg zijn we trost op onze producten en bieden we daarom jarenlange garantie op onze keukens. U moet immers op de apparatuur kunnen vertrouwen. Ook is Keukendepot Terborg CBW-erkend, dat houdt in dat u met extra zekerheid een keuken bij ons kunt kopen. Zo biedt onze keukenzaak in regio Doetinchem een nette aanbetalingsregeling, onpartijdige klachtafhandeling én dus jarenlange garantie van minstens 2 jaar op alle keukens!

Keukens kopen op 15 minuten van Doetinchem

Hartelijk en deskundig, dat is waar wij bij Keukendepot Terborg enorm veel waarde aan hechten. In onze showroom staan meer dan 20 keuken opstellingen tegen super lage ‘depot’ prijzen. Door onze slimme inkooptechniek kunnen wij keukencollecties aanbieden die niet duurder zijn dan €4.500. Ondanks deze goedkope prijzen krijg je hier uitstekend advies én topkwaliteit materiaal voor terug. Wij kijken enorm uit naar uw komst. U ook?

Maak een afspraak

Tijd is uw meest kostbare bezit. Heeft u geen zin om te wachten bij aankomst voordat u wordt geholpen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Gelukkig hebben we hier iets bij Keukendepot Terborg iets op gevonden: plan vrijblijvend een afspraak in met één van onze specialisten op locatie bij onze Keukendepot in Terborg. Op deze manier hoeft u niet lang te wachten en kunt u rustig even rondneuzen om daarna uw wensen bij de experts van onze keukenzaak neer te leggen. Wij helpen u graag en denken met u mee!

Keukenadvies op maat? Maak een afspraak!

Tips voor een efficiënte afspraak

  • Meet de ruimte op, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Maak een foto van de ruimte, zo kunnen onze adviseurs zich optimaal inleven.
  • Noteer uw wensen en behoeften van een Keuken. Zo voorkomt u teleurstelling achteraf.

Extra Tip: Ontwerp vrijblijvend samen met onze adviseur uw keuken in 3D! Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw droomkeuken er in het echt uit komt te zien. Vervolgens kan uw keukenspecialist direct een vrijblijvende offerte meegeven.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u liever telefonisch een afspraak met ons maken? Dan kunt u ons altijd bereiken via 0315-328141 of mail naar terborg@keukendepot.nl.