Keukens Arnhem

keukens arnhem

Op zoek naar een betaalbare nieuwe keuken in de omgeving van Arnhem? Dan bent u bij Keukendepot Huissen aan het juiste adres. Onze dichtstbijzijnde vestiging voor u ligt slechts op 20 minuten rijden vanaf het centrum van Arnhem. Wij ontvangen u graag in onze keukenzaak aan de Karstraat 32 in Huissen!

Openingstijden

Onze openingstijden zijn als volgt:

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 - 17:30 uur
Donderdag10:00 - 17:30 uur
Vrijdag10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag12:00 - 17:00 uur

Keukens in de buurt van Arnhem

Keukendepot Huissen valt onder Jansen Totaal Wonen, een gerespecteerd familiebedrijf wat al vele jaren bekend staat om haar uitgebreide aanbod. In onze keukenzaak in de buurt van Arnhem staan uw keukenwensen helemaal centraal. Wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom in Huissen. Wilt u zelf even kijken op uw gemak? Geen probleem, roep een van onze collega’s op de werkvloer zodra u daar behoefte aan hebt of maak op een later tijdstip een afspraak. Navigeer direct vanuit uw huidige locatie naar Keukendepot te Huissen. Ziet u zichzelf ook al staan in uw droomkeuken? Wij wel!

Kookeiland Arnhem

Niets is te gek bij Keukendepot; of u nu op zoek bent naar kookeiland, een keuken met handgrepen of juist een greeploze keuken. Wij kiezen samen met u de beste oplossing. Kookeilanden zijn sinds een paar jaar helemaal hot in de keukenbranche. Ook in Huissen weten we hier wel raad mee. Bespreek samen met onze keukenspecialist of een kookeiland in uw woning een goede oplossing is.

CBW-erkende keukenzaak

Keukendepot Huissen is CBW-erkend, het keurmerk dat consumenten beschermt door een aantal voorwaarden aan keukenzaken en woonwinkels te stellen. Zo ontvangt u bij onze keukenzaak in regio Arnhem extra goede garantie van tenminste 2 jaar en voldoen we aan de door de CBW opgestelde regels over bijvoorbeeld annulering, levertijd, levering en vervoer! Hierdoor ontvangt u als consument extra zekerheid over uw aankoop waardoor u helemaal kunt genieten.

Keukens kopen op 20 minuten van Arnhem

Onze keukens in onze showroom zijn niet duurder dan € 4.500. Door een slimme inkooptechniek kunnen wij uw splinternieuwe keuken tegen een lage depot prijs leveren. Goed om te weten dat deze speciale keukenprijzen niet ten koste gaan van de kwaliteit. Al onze keukens zijn van Duitse keukenkwaliteit.

Maak een afspraak

Tijd is kostbaar, en dat weten we bij Keukendepot maar al te goed. Daarom raden wij u aan om vrijblijvend een afspraak met ons in te plannen met één van onze adviseurs op locatie om zo lange wachttijden te voorkomen en direct geholpen te kunnen worden. Op deze manier kunt u rustig even neuzen in onze showroom en vervolgens eenvoudig al uw wensen voorleggen aan onze keuken experts. Wij denken graag met u mee!

keukens arnhem

Tips voor een efficiënte afspraak

  • Meet de ruimte op, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Maak een foto van de ruimte, zo kunnen onze adviseurs zich optimaal inleven.
  • Noteer uw wensen en behoeften van een Keuken. Zo voorkom u teleurstelling achteraf.
Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraken maken? Neem dan contact op met Keukendepot.