AanrechtMet een keukenplanner ziet u direct uw nieuwe keuken

Keukendepot werkt met geavanceerde 3D software die ons in staat stelt om in alle rust samen met u het keukenontwerp te tekenen. In al onze keukenshowrooms beiden wij de mogelijkheid om met deze 3D keukenplanner onder het genot van een kop koffie de keuken te ontwerpen. U ziet direct hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien en kunt ook met ons veranderingen doorvoeren totdat u de ideale combinatie van mogelijkheden en keukenbudget heeft bereikt.

Stijlen in de keukenplanner

De keukenplanner geeft het beste inzicht in de stijl van uw nieuwe keuken omdat het letterlijk de nieuwe keuken projecteert in uw specifieke ruimte. U kunt als de keuken is ontworpen in de keukenplanner door de keuken lopen en vanuit verschillende hoeken en aanzichten zien hoe de keuken oogt. Ook kunnen wij in de keukenplanner eenvoudig kleuren en motieven wijzigen zoals de keukendeurtjes, de grepen of het soort of kleur van het aanrechtblad. Zo heeft u uiteindelijk het plaatje van de complete keuken en kunt u beslissen wetende dat u alles hebt kunnen zien.

Een keuken ontwerpen voor dagelijks gebruik

Met de keukenplanner kunnen we ook kijken naar uw persoonlijke omstandigheden. Ergonomie bijvoorbeeld is een belangrijk aspect in het gebruiken van een keuken en kan het verschil uitmaken tussen een praktische keuken en blessures of ongemak.

Een te lage spoelbak zorgt voor last in uw rug bij het spoelen. Een te hoog fornuis zorgt ervoor dat u niet gemakkelijk in pannen kunt roeren of boven uw macht de pan moet tillen wat vervelend is. Een vaatwasser kan hoger worden geplaatst wat scheelt in bukken, en als we in de keukenplanner de opbergruimte van het servies één keukenkast van de vaatwasser wegzetten werkt dat ideaal. U kunt dan bij het uitruimen van de vaatwasser het servies zonder te hoeven bewegen direct in de keukenkast zetten. Gebruik samen met de adviseur de 3D keukenplanner om uitstraling, ergonomie en budget te perfectioneren.

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak