Keukenmeubelen maken de keuken

Er bestaan heel veel verschillende keukenmeubelen, zoals spoelkasten, hoekkasten, ladekasten, apothekerskasten etc. Bij het kiezen van de keukenmeubelen moet rekening worden gehouden met de beschikbare ruimte, het gebruiksgemak en natuurlijk jouw smaak. Een keuken ontwerpen wordt meestal binnen een bepaalde keukenstijl gedaan, zoals modern, design of landelijk.

 • Spoelkast
  Bovenop deze kast wordt de spoelbak en kraan gemonteerd. In verband met water en leidingen is deze kast vrij uniek en ook erg geschikt om jouw schoonmaakmiddelen in op te bergen. Een spoelkast kan afhankelijk van het keukenblad compleet verzonken zijn.
 • Onder- en bovenkast
  De basis van een keuken is opbergruimte door middel van een serie onderkasten en indien mogelijk en gewenst bovenkasten. Deze standaard kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat voor zowel lange als korte mensen de juiste hoogte kan worden gemaakt.
 • Speciale keukenmeubelen
  In het segment “speciaal” vind je kasten die een unieke eigenschap bieden voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De meest bekende hiervan zijn de apothekerskast, de carrouselkast en ladenkasten. Ze bieden een enorme hoeveelheid opbergruimte omdat de ruimte optimaal benut wordt.
 • Keukenapparatuur
  De apparatuur maakt deel uit van de keukenmeubelen wanneer deze ingebouwd wordt. Tegenwoordig is het mogelijk om de complete keukenapparatuur in te bouwen en sommige apparaten zoals koelkast en vaatwasser kunnen volledig onttrokken worden aan het zicht door er een keukenfront overheen te plaatsen.
 • Werkblad
  Ongeacht welk materiaal keukenblad je kiest, ieder type keukenmeubel kan gekozen worden.
 • Keukenfront
  Het front van de keukenmeubelen is wat het aanzicht van jouw keuken bepaald. Er zijn tal van materiaalsoorten, kleuren en dessins verkrijgbaar die in combinatie met het juiste werkblad de nieuwe keuken de uitstraling geven die het verdient.

In ons assortiment vind je alle mogelijke keukenmeubelen voorzien van tal van verschillende keukenfronten, kleuren en materialen. Bekijk de collectie op de website of kom eens langs in onze keukenwinkel.