Keukenkast modellen


Bent u op zoek naar losse, voorgemonteerde keukenkasten? Dan bent u bij Keukendepot aan het juiste adres! U vindt bij bij ons een breed aanbod aan keukenkasten, in veel verschillende fronten en frontkleuren. Al onze keukenkasten zijn afzondelijk geprijsd, en worden standaard voorgemonteerd geleverd, inclusief slow-motion op alle deuren en lades.
Bij Keukendepot betaalt u altijd de scherpste prijs en bent u verzekerd van uitstekende kwaliteitsproducten!

In onze prijslijst vindt u ons complete assortiment keukenkasten, keukenfronten, kleuren en grepen.

Download hier de Keukendepot Prijslijst 

Onze verkoopspecialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste keukenkasten en kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Wij leggen u graag alvast de verschillen uit tussen de diverse keukenkasten. Neem voor meer informatie contact op met de vestiging bij u in de buurt of maak direct een afspraak. 

Soorten keukenkasten

Wat is nu het verschil tussen de verschillende types keukenkasten en wat zijn de belangrijkste types als we kijken naar veel voorkomende keukenblok opstellingen.

 • Spoelkast
  Deze keukenkast zit in principe in elke keuken omdat het de keukenkast betreft waar de spoelbak in wordt geplaatst. Het is een keukenkast die qua lades of meestal keukendeurtjes zo is ingericht dat de bovenruimte van de kast niet gebruikt wordt. In sommige gevallen wordt de bodem van de kast bekleed met aluminium, omdat het de kast vochtig kan worden (vaatdoeken, afwasborstels etc.). Vaak wordt de inbouwboiler en eventuele kokendwaterkraan ook in deze keukenkast gemonteerd.
 • Kookkast
  In deze keukenkast wordt de kookplaat gemonteerd, ook hier wordt afhankelijk van de diepte van de kookplaat het bovendeel van de keukenkast niet gebruikt, soms wordt het zelfs middels een blinde lade gemaskeerd.
 • Hoekkast / Carrouselkast
  De kast die de hoekruimte in een keuken praktisch maakt of niet. Een gewone kast maakt het vrijwel onmogelijk om de ruimte zinnig te gebruiken, het inzetten van een carrouselkast bijvoorbeeld maakt de ruimte veel bruikbaarder.
 • Apothekerskast
  De keukenkast in opkomst die door zijn praktische indeling de inhoud goed en van beide kanten toegankelijk maakt. Niet meer bukken en achter in de keukenkast moeten graven maar gewoon eruit pakken. Verkrijgbaar in diverse breedtes en hoogtes en met variabele inrichtingen.
 • Bovenkast
  De keukenkast die boven het aanrechtblad hangt, maakt de ruimte boven het werkblad praktisch. Deze keukenkast is te krijgen met glazen deuren, klapdeuren en gewone deuren. Ook in diverse breedtes en dieptes en met verschillende indelingen.

 

Bekijk de Folder

 
Bekijk Keukendepot Acties    Keukendepot 10 jaar garantie Keukenadvies 3D ontwerp   
Vraag een gratis Keukenmagazine aan! Bekijk alle Acties 10 jaar Garantie Maak direct een Afspraak