Keukenideeen voor sfeer en karakter

Een nieuwe keuken is een investering die u niet elke 5 jaar doet. De meeste mensen schaffen maar één of twee keer in hun leven een nieuwe keuken aan. Wanneer u uw huidige keuken beu bent of u in een nieuw huis een keuken aantreft die niet bevalt, is vervanging altijd een optie waarbij de keukenideeen eindeloos zijn. Niet alleen op het gebied van materiaal en apparatuur maar ook op het gebied van kleur, inrichting en accessoires. Laat u inspireren!

Kleur als creatief keukenidee!

Er zijn verschillende keukenideeën om de ruimte kleurrijker te maken. Zo kunt u de keukenachterwand schilderen in een frisse of juist een warme tint. Combineer met gekleurde accessoires zoals een leuke vaas of een gekleurde gieter op de vensterbank. Door alleen al ovenwanten en schort in een vrolijke kleur te kopen en een prominente plek in de keuken te geven, creëert u gemakkelijk extra sfeer in de keuken.

Geef de keuken een persoonlijke tint

Mooie stenen uit een berggebied waar u bent geweest, Marokkaanse potjes, Aziatische accessoires, of schelpen in potjes met zand. Eenvoudige accessoires die een persoonlijke betekenis hebben geven een personal touch.

Gebruik de ruimte

Is de keukenruimte relatief klein maar wilt u wel een woonkeuken vormen, plaats dan een uitschuiftafel of klaptafel. Ideaal om met 2 personen aan te zitten en eenvoudig te vergroten. Zo kunt u met beperkte middelen ruimtelijke keukenideeën waarmaken.

Keukenverlichting

Naast praktisch licht om mee te koken, kan de keuken gezelliger worden met sfeerverlichting in LED of spots die gedimd kunnen worden. In onze keuken showroom  kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.

Met deze keukenideeën laat u uw keuken er met een paar kleine aanpassingen gemakkelijk heel anders uitzien. Onze adviseurs in de winkels hebben nog veel meer keukenideeën en gaan graag met u in gesprek om uw bestaande of nieuwe keuken een vernieuwend karakter te geven.