Het keukenblok

Het keukenblok is een andere benaming voor de verzameling keukenmeubelen waarin de keukenapparatuur wordt geplaatst. Het keukenblok bepaalt vaak ook de uiteindelijke stijl van de keuken via het gekozen keukenfront en het soort keuken handgreep dat wordt gemonteerd. Keukenblokken zijn er in tal van soorten en maten en je hebt de keuze uit zeer dure maar ook een kwalitatief goedkoop keukenblok. Met name dat laatste is waar Keukendepot in is gespecialiseerd.

Opstelling van keukenblokken

Er zijn verschillende mogelijkheden qua opstelling van een goedkoop keukenblok. Als je een nieuwe keuken wil aanschaffen, houd dan rekening met de mogelijkheden in jouw huis. Niet ieder soort opstelling zal passen, hoewel het het overwegen waard is om verder te kijken dan de bestaande opstelling. Indien de ruimte groot genoeg is, kun je bijvoorbeeld van jouw rechte of hoek-keuken een eilandopstelling of U-keuken maken voor extra opbergruimte en woonplezier.

Geen grenzende wanden

Een grotere ruimte waarbij de keukenwanden elkaar niet grenzen, biedt de mogelijkheid voor een parallel keukenblok. In dit geval staan er twee keukenblokken tegenover elkaar geplaatst. Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de loopruimte tussen de twee delen van de keuken, en ook de kastjes moeten gemakkelijk open en dicht kunnen. Een andere optie is de enkelwandige keuken, waarbij maar één wand gebruikt wordt voor het keukenblok en aan de andere zijde bijvoorbeeld de eettafel staat.

Aan elkaar grenzende wanden van het keukenblok

Wanneer de keukenwanden elkaar wel grenzen heb je diverse keukenblok mogelijkheden. Kies je voor een hoekkeuken, dan zijn er twee muren nodig die aan elkaar grenzen. Maar een L-vormig keukenblok kan ook in een open ruimte worden geplaatst waarbij het een soort schiereiland keuken wordt. De meeste ruimte creëer je in dit keukenblok via extra bovenkasten en een carrouselkast in de hoek.

Een U-vormig keukenblok heeft drie wanden nodig om de U-vorm te vormen. Ook de G-keuken is een optie. Hiervoor is een grote ruimte vereist waarbij de keuken bijna rond loopt. Een G-keuken biedt een hoop werkruimte omdat het werkblad helemaal doorloopt.

Een keukenblok met keuken eiland is ook mogelijk en erg populair dankzij het praktische gebruik, de moderne uitstraling en het samenvoegen van meerdere ruimtes via bijvoorbeeld een toegevoegd bargedeelte met krukken. Een kookeiland is vooral geschikt voor woonkeukens waar de woon- of eetkamer geïntegreerd is met de keuken.

Een goedkoop keukenblok van topkwaliteit

Bij Keukendepot kunt u terecht voor een goedkoop keukenblok wat past bij uw eisen en wensen en wat te allen tijde van topkwaliteit is. Bij een goedkoop keukenblok denkt u misschien aan een minder goede kwaliteit keukenblok. Keukendepot bewijst echter met zijn goedkope keukenblokken van topkwaliteit dat niets minder waar is. Ondanks dat onze keukenblokken voor budget prijzen worden verkocht bewaken wij de kwaliteit van onze producten! Al onze goedkope keukenblokken worden geproduceerd in onze Duitse fabrieken die bekend staan om hun degelijke kwaliteit en lange levensduur.

Ook bent u bij aanschaf van een van onze goedkope keukenblokken verzekerd van de wettelijke CBW garantie van 2 jaar op al onze keukenblokken en apparatuur die u in uw goedkope keukenblok heeft laten plaatsen. Zo weet u zeker dat mocht er iets mis zijn met uw keukenblok, u verzekerd bent van een betrouwbare partij die zorg draagt voor een probleemloze afhandeling van de retourprocedure. Zo garanderen wij een goedkoop keukenblok van de hoogste kwaliteit en met de beste service.

Een goedkoop keukenblok op maat

Een keukenblok kan helemaal naar smaak ingedeeld en op maat gemaakt worden. Het keukenblok kan zo ontworpen worden dat de ruimte optimaal gebruikt wordt en de stijl helemaal bij het huis en de kamer past. Er is zoveel verkrijgbaar in ons assortiment dat wij altijd een passende oplossing kunnen aanbieden.