Inductiekookplaat 60 cm

Inductiekookplaat 60 cm: 7 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
 1. Huisselectie De Luxe EKI600-2
  Huisselectie De Luxe EKI600-2
  € 259,00
 2. Huisselectie De Luxe EKI601-2
  Huisselectie De Luxe EKI601-2
  € 279,00
 3. Huisselectie Deluxe EKI1.5
  Huisselectie Deluxe EKI1.5
  € 295,00
 4. Beko HII64200MT
  Beko HII64200MT
  € 319,00
 5. 5 jaar
  garantie
  Huisselectie Superieur KOLN605IBS
  Huisselectie Superieur KOLN605IBS
  € 349,00
 6. Beko HII64200FMTR
  Beko HII64200FMTR
  € 379,00
 7. Etna inductiekookplaat 4 zones
  Etna inductiekookplaat 4 zones
  € 389,00

Inductiekookplaat 60 cm: 7 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Inductie kookplaten

Inductie kookplaten zijn een onmisbare aanschaf in uw nieuwe keuken. De inductiekookplaat is enorm veilig, en er gaat weinig energie verloren bij gebruik. Bij Keukendepot bieden wij alleen de beste producten aan, tegen een zeer voordelige prijs. Alles wat u nodig hebt in de keuken, is te vinden bij ons in het assortiment. Op offertebasis kunt u onze producten aanschaffen.

Hoe veilig zijn inductie kookplaten?

Inductie kookplaten staan over het algemeen bekend als veilig. Door het proces van inductie wordt alleen de pan verhit, en blijft de rest van de kookplaat koel. Het deel van de inductie kookplaten waar de pan op staat koelt na verwijdering van de pan ook relatief snel af. Op de plaat zal er een H te zien zijn die staat voor ‘hot’ of ‘heet’. Pas als de inductie kookplaten volledig afgekoeld zijn, zal de H verdwijnen. Daarnaast hebben inductie kookplaten een systeem waardoor ze automatisch worden uitgeschakeld als er geen pan meer op staat. De inductie kookplaten meten namelijk of er voldoende energie wordt opgenomen. Naast veiligheid is een ander bijkomend voordeel van inductie kookplaten dat ze vaak zijn bedekt met een hittebestendige en gas keramische plaat, waar vuil zich niet makkelijk aan kan hechten.

Inductie kookplaten kopen bij Keukendepot

Naast inductie kookplaten, verkopen wij ook andere keukengerelateerde producten voor in keukens. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

De aanschaf van keukenapparatuur zoals inductie kookplaten is natuurlijk niet zomaar iets. Het is meestal een uitgave waar goed over na moet worden gedacht. Vaak is de gedachte dan ook dat men lang met deze producten wil werken in de keuken. Het is niet gek als u meer informatie wil over wat u nou precies aanschaft bij ons. Daarom staan wij via de klantenservice klaar om uw vragen te beantwoorden, of om u te adviseren op het gebied van keukens. Met onze kennis en ervaring staan wij u graag te woord.

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.