Inductiekookplaat

Inductiekookplaat: 19 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Inductiekookplaat: 19 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Inductiekookplaat

Een inductiekookplaat aanschaffen is een aankoop waar u goed over na moet denken. Een inductieplaat koopt u vaak met de gedachte dat u hier nog een lange tijd mee vooruit kan. Juist omdat u er zo lang mee wil doen, is het belangrijk een weloverwogen keuze te maken. Bij Keukendepot begrijpen we dit natuurlijk maar al te goed. Daarom bieden wij kwaliteitskeukens en keukenapparatuur aan op offertebasis. Zo hebben wij voor u de perfecte inductiekookplaat in ons assortiment.

Wat is een inductiekookplaat?

Een inductiekookplaat is een kookplaat die wordt verhit met inductie. Let er wel op dat u bij de aanschaf van een inductiekookplaat ook aparte pannen nodig hebt, die speciaal zijn gemaakt voor gebruik op een inductiekookplaat. In de inductiekookplaat zelf zitten elektrische spoelen die een magnetisch veld genereren. Wanneer hier een pan met een bodem van magnetiseerbaar materiaal op staat, wordt de weerstand van deze bodem omgezet in hitte. Op deze manier wordt alleen de pan opgewarmd, terwijl de inductiekookplaat verder koel blijft. Het energieverlies is hierdoor minimaal. De inductiekookplaat is een uitvinding die begin 1970 op de markt kwam in het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig is de inductiekookplaat over heel de wereld te verkrijgen, en een zeer populaire keuze kookplaat geworden.

Inductiekookplaat kopen bij Keukendepot

Een inductiekookplaat kopen, dat kan natuurlijk bij Keukendepot. Wij bieden een zeer divers assortiment aan tegen voordelige prijzen. Onze producten zijn van goede kwaliteit. Wij hebben onder andere de volgende producten in ons assortiment:

Heeft u nog vragen over onze producten? Dan staan wij u graag te woord met onze kennis en ervaring. Daarnaast kunnen wij ook hulp bieden als u twijfelt tussen verschillende producten, of als u graag meer advies wil inwinnen voor u overgaat tot een aankoop. Neem gerust contact op met onze klantenservice. De informatie per filiaal kunt u vinden op onze contactpagina.