Gaskookplaat 5-pits

Gaskookplaat 5-pits: 5 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
 1. 5 jaar
  garantie
  Huisselectie Superieur KOLN7751STX
  Huisselectie Superieur KOLN7751STX
  € 349,00
 2. 5 jaar
  garantie
  Huisselectie Superieur KOLN7751STGBL
  Huisselectie Superieur KOLN7751STGBL
  € 365,00
 3. Beko HIAL75325SXNL PRECISE FLAME
  Beko HIAL75325SXNL PRECISE FLAME
  € 365,00
 4. Beko HILL75235SNL
  Beko HILL75235SNL
  € 435,00
 5. 5 jaar
  garantie
  Grundig GIGL7235251NL
  Grundig GIGL7235251NL
  € 499,00

Gaskookplaat 5-pits: 5 Resultaten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren

Gaskookplaat 5 pits

Voor sommige mensen is de ideale kookplaat een gaskookplaat 5 pits. Klanten met grotere gezinnen, klanten die graag uitgebreid koken, of klanten die graag meerdere opties hebben, kunnen bijvoorbeeld voordeel halen uit de aanschaf van een gaskookplaat 5 pits. Een gaskookplaat 5 pits biedt nu eenmaal meer keuzeruimte. De beslissing over een kookplaat is natuurlijk een beslissing die u weloverwogen moet maken. Vaak willen klanten er immers nog lang mee kunnen koken. Kwaliteit is hierbij een belangrijke factor. Bij Keukendepot bieden wij alleen de beste keukens, tegen een voordelige prijs.

Enkele voorbeelden van een gaskookplaat 5 pits

Bij Keukendepot bieden wij een zeer divers assortiment, met voor iedereen de ideale gaskookplaat 5 pits. Speciaal voor u sommen wij hier enkele populaire opties voor de gaskookplaat 5 pits op.

 • Indesit THP752IX/INL. Deze gaskookplaat 5 pits is zo ingedeeld dat uw pannen elkaar tijdens het koken niet in de weg staan. Er zijn twee sterkbranders aanwezig voor de grotere pannen, en ook twee normaalbranders voor de normale pannen. Een kleine sudderbrander is ook aanwezig voor de kleine pannen.
 • Frilec KOLN775STX. Deze gaskookplaat 5 pits bevat een sterke wokbrander, om je gerechten snel mee te verhitten. Daarnaast zijn er 4 gasbranders te vinden van verschillende groottes. Voor alle onderdelen van je gerecht is er een andere gasbrander beschikbaar. Bij deze kookplaat zit een elektrische vonkontsteking met vlambeveiliging inbegrepen.
 • Frilec KOLN1996STGBL. Deze gaskookplaat 5 pits heeft gietijzeren pannendragers, die ook afneembaar zijn. Schoonmaken wordt zo een fluitje van een cent. Ook hierbij zitten elektrische vonkontsteking met vlambeveiliging inbegrepen. Bij deze glazen kookplaat zijn verder vier branders en een wokbrander te vinden.

Gaskookplaat 5 pits kopen bij Keukendepot

Heeft u interesse in een gaskookplaat 5 pits, of een van onze andere keukenapparaten, maar twijfelt u nog ergens over? Laat het ons dan weten via onze klantenservice. En ook voor vragen en advies staan wij graag voor u klaar met onze kennis en ervaring. Keukendepot is een expert op het gebied van keukens. Onze contactinformatie per vestiging is te vinden onder ‘Contact’.

Keuken kopen? Kies voor Keukendepot.